Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Kiko radiant touch creamy stick Highlighter in #100 ‘Gold’

Ik maak er geen geheim van dat ik groot fan ben van Kiko, misschien wel hun grootste fan ever. Sinds Kiko een filiaal opende op Amsterdam Centraal, in Rotterdam en in Amstelveen ben ik compleet hooked. Kiko biedt namelijk prachtige, supergoed gepigmenteerde make-up- en andere beautyproducten voor een heel betaalbaar prijsje. Vandaag heb ik een review voor jullie klaarstaan van een product dat ik stiekem al heel lang wilde hebben, maar hij was helaas iedere keer uitverkocht. Naar de ‘Radiant touch’ creamy stick highlighter in #100 ‘Gold’ ben ik vrij lang op zoek geweest. Na een lange zoektocht bleek de stick gewoon in het magazijn van het filiaal op Amsterdam Centraal te liggen, lucky me!

23Een tijdje geleden spotte ik deze ‘Radiant touch’ creamy stick highlighter voor het eerst in de Kiko-winkel. Na hem even snel op mijn hand getest te hebben was ik meteen om. Wat een schitterende glans gaf deze highlighter! Ik scoorde de highlighter voor de schappelijke prijs van €8,50. Hij heeft een inhoud van 10 gram, en je kunt toch wel langere tijd vooruit met dit product. De stick is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk mijn #100 ‘Gold’ en #101 ‘Rose’; een meer koele, roze-achtige tint. Ik vind warmere kleuren vaak mooier staan bij mezelf, vandaar dat ik voor ‘Gold’ ben gegaan.

Ik zou ‘Gold’ omschrijven als een champagne-achtige tint; heel subtiel aanwezig en met een mooi glansje. De stick komt in een zwart doosje met witte letters. Op het doosje vind je de inhoud van de stick, waarvoor het product dient en natuurlijk de ingrediënten. In het doosje zit natuurlijk de stick zelf, hij heeft een stevige verpakking en werkt door middel van een draaidop.

456Zelf zegt Kiko over de ‘Radiant touch’ creamy stick highlighter dat natuurlijke lichtaccenten de gezichtshuid optimaliseren. De iriserende kleur benadrukt strategische punten van het gezicht. Dankzij het exclusieve en praktische formaat kan het product direct op het gezicht worden aangebracht en worden vervaagd met de vingers. De formule is verrijkt met een hoog percentage parelmoer en zorgt voor een exclusieve, opvallende make-up. De textuur is crèmig en comfortabel, makkelijk te vervagen en regelbaar. Lichtpunten langs de wenkbrauwboog, op de jukbeenderen en op het decolleté benadrukken de levendigheid van de oogopslag en de vrouwelijkheid van de vormen.

De highlighter is vrij van parabenen en is niet op dieren getest. In de webshop van Kiko is te zien dat deze highlighter een absolute bestseller is. Ik kon dan ook niet wachten om hem te testen; zou zo’n Kim Kardashian-glow ook voor mij binnen handbereik zijn met dit product? Bij het aanbrengen op mijn huid merk ik meteen dat de stick ontzettend zacht en creamy van textuur is. Hij brengt makkelijk en snel aan, en verwijdert ook weer enorm snel.

78Hierboven zie je de swatches van de highlighter op mijn hand. Je ziet meteen dat de highlighter een subtiele maar prachtige glans, kleur en textuur heeft.

910Dit is hoe de highlighter er op mijn gezicht uitziet. Ik ben erg onder de indruk! Ik heb de ‘Radiant touch’ creamy stick highlighter aangebracht op mijn wenkbrauwbot, in mijn binnenste ooghoeken, op mijn jukbeenderen en op mijn neusbrug. Eerst heb ik een BB-cream, matterende gezichtspoeder, een bronzer en een beetje blush aangebracht. Normaal gesproken breng ik een vloeibare highlighter van Revlon aan ónder mijn gezichtspoeder, maar de ‘Radiant touch’ creamy stick highlighter van Kiko kun je beter als laatste laagje aanbrengen. Let er bij het aanbrengen goed op, dat je hem met je vingers of vanaf de stick zelf aanbrengt. Breng het product al deppend aan. Anders krijg je een vlekkerige make-up.

De ‘Radiant touch’ creamy stick highlighter geeft een prachtige, subtiele glans die de hele dag blijft zitten. Iets lastiger is de verkrijgbaarheid van de kleur ‘Gold’. De roze variant is volop verkrijgbaar, maar mijn champagnekleur is regelmatig compleet uitverkocht. Vraag dus gewoon aan een Kiko-medewerkster of ze het magazijn even voor je wil controleren. Ook kun je ‘Gold’ online bestellen in de Kiko-webshop. Ik zou mijn ‘Radiant touch’ creamy stick highlighter zeker aanraden, ik ben ontzettend enthousiast over de natuurlijke glans die dit product geeft. Zou jij deze highlighter zelf ook wel willen proberen? En ben jij net zo’n Kiko-fan als ik?

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Kiko radiant touch creamy stick Highlighter in #100 ‘Gold’”"

  1. Oh wauw wat een mooie glans geeft deze highlighter! Hij ziet er echt prachtig uit <3. Ik ben zelf nog helemaal niet bekend met Kiko, maar door verschillende reviews raak ik wel steeds meer nieuwsgierig. Volgende week ga ik naar Amsterdam, dus ik wil zeker wel even langsgaan bij Kiko haha 🙂 Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven