Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Emerald fringes

2 3 4 5 6 7 8 9Jumper & faux fur pompons: H&M – Rokje: S. Oliver via Otto – Panty: Hema – Tas: Zara – Overknees: City Walk via Otto – Initial earring: ModeMusthaves – Sjaal: Spicy Scarves Amsterdam – Kettinkjes: GRRRL & Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armbanden: Mellola, Lavished, Costes Fashion & ModeMusthaves

Fotografie: Mauricio Plein

Smaragdgroen – het is en blijft een verslaving in mijn garderobe. Elk najaar komt deze fantastische, rijke kleur weer terug in mijn outfits en geen winkel is veilig voor mijn emerald verslaving. Hangt een kledingstuk of accessoire er ook in het smaragdgroen? Hebben! Deze trui kocht ik een tijdje geleden bij de H&M, en wat hem speciaal maakt is natuurlijk het subtiele glittertje dat erin verwerkt zit. Die glitter zit ook in mijn fringe sjaal van het mooie merk Spicy Scarves Amsterdam. Ik mocht een sjaal uitkiezen en ging voor deze elegante variant. Van alle sjaals die het merk verkoopt is er maar één, dus je hebt ook nog eens een uniek accessoire in handen. Deze sjaal schreeuwde mijn naam omdat hij dus donkergroen is, er franjes aan hangen én er glitter in verwerkt zit.

Ik draag verder een geplisseerd rokje en daaronder mijn favoriete overknees. Deze laarzen draag ik echt overal onder, maar ik vind ze het mooiste onder een rokje, jurk of shortje. Ik vind het daarbij vooral mooi als de rok iets langer is en je dus maar een klein stukje been ziet, of zelfs geen. Bij mijn donkergroene trui- en sjaal hoort natuurlijk een matching tas; deze kocht ik bij Zara. Ik heb mijn outfitje weer afgestyled met bijpassende armbanden, waaronder mijn nieuwe, handgemaakte armband van Mellola; een merk dat naast armbanden ook gevlochten kettingen maakt. Wat vind jij van mijn look?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1360763″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Emerald fringes”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven