Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: Make-up lente 2016

Hourglass Ambient® Lighting PaletteTartelette In Bloom Clay Eyeshadow Palette – Olivia Palermo x Ciaté The Cheekbone Cheat Bluff Point blusher bronzer duo – AERIN Lipgloss Waterlily Sun – Too Faced Candlelight Glow Highlighting Powder Duo – NARS Duo Eye ShadowSMASHBOX Be Legendary Cream Lipstick, Coffee Run – Zoeva 106 POWDER brush – Zoeva 112 FACE CURVE brush – Milani Rose Powder Blush, Tea Rose – Sleek Make Up Face Contour Kit Light – Charlotte Tilbury The Sophisticate Lip Kit – Anastasia Beverly Hills Glow Kit – H&M make-uptasje

Met de komst van de lente trakteer ik mezelf graag op wat mooie, nieuwe producten. Er waait een frisse wind door mijn make-up stash en ik kan niet wachten om nieuwe pareltjes uit te testen! De laatste tijd betrap ik mezelf erop dat ik steeds vaker voor nudekleurige lippen ga en mijn donkerrode tinten aan de kant leg. Vooral ook omdat er nu prachtige matte nudetinten op de markt zijn. Het lipsetje van Charlotte Tilbury en de lipgloss van AERIN hebben beide die prachtige perzikkleur. Het Ambient Lighting Palette van Hourglass wil ik al eeuwenlang, en deze lente moet het er maar eens van komen. Dit geldt ook voor de blush van Milani – wat een schitterend en vooral betaalbaar merk is dat!

Ik twijfel nog van welk merk ik nieuwe kwasten ga aanschaffen. Mijn oude exemplaren mogen weleens vervangen worden. Ik vind het hierbij wel belangrijk dat de haren synthetisch zijn, en dacht hierbij aan Zoeva of Real Techniques. En omdat een frisse, glowy skin in de lente onmisbaar is, zou ik graag nog de Contour Kit van Sleek en de highlighter van Too Faced willen hebben. Ik ben heel erg benieuwd welk product uit deze wishlist als eerste in mijn make-uptasje belandt. Wat is jouw favoriet voor deze lente?

Spring 2016 Beauty Shopping

[show_shopthepost_widget id=”1363096″]

Styled by Romy

4 gedachten over “WISHLIST: Make-up lente 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven