LOOK OF THE DAY: Cozy Coat

1245Jas: Primark – Trui: Forever 21 – Skaterskirt, panty, oorbellen & ketting: H&M – Overknees: Tamaris – Tas: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: ModeMusthaves, Primark, Costes, Pracht & Barong Barong–
Foto’s: Mauricio Plein

Al een tijdje was ik op zoek naar een mooie, pastelkleurige winterjas. Hij moest oversized zijn en vooral warm, en stiekem had ik deze Cocoon Coat al een paar keer bij Primark gezien. Afgelopen zaterdag besloot ik hem mee te nemen, aangezien hij maar door mijn hoofd bleef spoken. Ik kocht hem iets groter, zodat hij lekker oversized valt en ik er in de winter meerdere laagjes onder kan dragen. Dit lookje droeg ik zondag naar de verjaardag van mijn beste vriendin. Ik laat je hiermee zien dat je in het najaar niet per sé voor donkere kleuren hoeft te gaan. Kies eens voor pastel!

Ik draag verder een lekker warme trui van Forever 21 en een leren skater skirt die ik bij H&M scoorde. De prachtige overknee laarzen kreeg ik cadeau van mijn vriend, ik ben er heel blij mee! Mijn pastel herfstlook heb ik afgestyled met een opvallende ketting en wat armcandy. Het mooie goudkleurige klaver-armbandje kreeg ik van mijn zusje, hij stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Wat vind jij van mijn look, en vooral van mijn jas?

16 Comments
 • Tineke
  november 11, 2014

  Super leuke outfit, roze staat jou ook erg leuk. Die jas is mooi!!
  Liefs

 • Simone
  november 11, 2014

  Mooie outfit! Leuk om te zien hoe jij je toch vrouwelijk kleed wanneer het koud is, ik grijp dan veel sneller naar een sweater met een mooie ketting en jeans maar het kan zoveel leuker!

  • Styled by Romy
   november 11, 2014

   Het kan zeker, je vrouwelijk kleden in de kou! Werk met laagjes en ga voor bijvoorbeeld een leren rok met dikke maillot.

 • Micha Tamara Vermaas
  november 11, 2014

  WAUW!!!!! Pretty in Pink, mijn complimenten hoor PRACHTIG!!!!

 • Franny
  november 11, 2014

  Ik vind je jas super, hou zelf ook erg van pastel, het staat je ook goed, volgens mij kan jij wel vele kleuren hebben want dat bordeauurood staat je ook erg goed! Deze hele outfit met acccesoires erbij is super!

 • Wilmke
  november 11, 2014

  Supermooie jas!! Koopje! De accessoires zijn leuk erbij 🙂

  X Wilmke
  http://Www.winwonderland.com

 • Suzanne
  november 11, 2014

  Echt een super leuke outfit; helemaal mijn stijl! Ik heb nu ook zin om te shoppen!!!

  • Styled by Romy
   november 11, 2014

   Leuk om te horen! Onder mijn post heb ik de kleding en accessoires geplaatst die binnen deze look horen. Shop ze!

 • Sanne Becks
  november 11, 2014

  Kei gave jas,ga kijken of die er nog is.
  Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag nog en een hele fijne dag.

 • Eva
  november 11, 2014

  Super mooie jas, prachtige kleur

 • Anita Roelfsema
  november 11, 2014

  Wat ontzettend mooi! Heel gaaf die kleur

 • Charissa
  november 11, 2014

  Die jas is echt heel gaaf

 • Ansuya Lalay
  november 11, 2014

  leuk 🙂
  Wollen jassen zijn heel erg in 🙂

 • Trix van der Wolk
  november 13, 2014

  Schitterende jas en hele mooie kleur. Ook heel mooi en combinatie met het zwart van de rest van je kleding.

 • PantyenKousen.nl
  november 13, 2014

  Mooie laarzen zeg!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *