Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Cozy Coat

1245Jas: Primark – Trui: Forever 21 – Skaterskirt, panty, oorbellen & ketting: H&M – Overknees: Tamaris – Tas: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: ModeMusthaves, Primark, Costes, Pracht & Barong Barong–
Foto’s: Mauricio Plein

Al een tijdje was ik op zoek naar een mooie, pastelkleurige winterjas. Hij moest oversized zijn en vooral warm, en stiekem had ik deze Cocoon Coat al een paar keer bij Primark gezien. Afgelopen zaterdag besloot ik hem mee te nemen, aangezien hij maar door mijn hoofd bleef spoken. Ik kocht hem iets groter, zodat hij lekker oversized valt en ik er in de winter meerdere laagjes onder kan dragen. Dit lookje droeg ik zondag naar de verjaardag van mijn beste vriendin. Ik laat je hiermee zien dat je in het najaar niet per sé voor donkere kleuren hoeft te gaan. Kies eens voor pastel!

Ik draag verder een lekker warme trui van Forever 21 en een leren skater skirt die ik bij H&M scoorde. De prachtige overknee laarzen kreeg ik cadeau van mijn vriend, ik ben er heel blij mee! Mijn pastel herfstlook heb ik afgestyled met een opvallende ketting en wat armcandy. Het mooie goudkleurige klaver-armbandje kreeg ik van mijn zusje, hij stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Wat vind jij van mijn look, en vooral van mijn jas?

Styled by Romy

16 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Cozy Coat

  1. Mooie outfit! Leuk om te zien hoe jij je toch vrouwelijk kleed wanneer het koud is, ik grijp dan veel sneller naar een sweater met een mooie ketting en jeans maar het kan zoveel leuker!

  2. Ik vind je jas super, hou zelf ook erg van pastel, het staat je ook goed, volgens mij kan jij wel vele kleuren hebben want dat bordeauurood staat je ook erg goed! Deze hele outfit met acccesoires erbij is super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven