Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

SHOPLOG: Primark, H&M & Birthday Gifts

234567891011

Wat ben ik verwend afgelopen zaterdag! Maandag was ik officieel jarig, maar ik vierde het zaterdag voor familie en vrienden. Ik heb ontzettend veel gekregen; Dior, Clinique, Philosophy en H&M om maar een paar namen te noemen. Ik werd verwend met kleding, overknee boots, cadeaubonnen, geuren, make-up, sieraden, fashion magazines en veel meer. Ik kreeg zelfs macarons! Mijn familie en vriendinnen snappen mij helemaal ;).

Daarnaast shopte ik ook nog bij H&M en bij Primark, samen met mijn moeder. Het hoogtepuntje van Primark is toch wel mijn pastelroze jas, die je al eerder hebt kunnen zien in mijn laatste outfitpost. Daarnaast kocht ik nog een heleboel sokken, ondergoed en home accessoires die niet op de foto staan. Bij H&M kocht ik de leren skater skirt, de geweldige gouden en rosékleurige kaarsen en de XXL-oorbellen met parels en kwastjes. Deze shoplog is dus een verzameling van mijn favoriete cadeaus en een kleine shopping van afgelopen week. Jullie zullen ongetwijfeld binnenkort meer zien, want er liggen nog wat H&M-giftcards in mijn portemonnee te branden! Wat is jullie favoriet?

Styled by Romy

11 gedachten over “SHOPLOG: Primark, H&M & Birthday Gifts

  1. J adore helemaal lekker is ook mijn luchtje, je bent aardig verwend zo te zien, vind de trui helemaal super, waar komt die vandaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven