SHOPLOG: Primark, H&M & Birthday Gifts

234567891011

Wat ben ik verwend afgelopen zaterdag! Maandag was ik officieel jarig, maar ik vierde het zaterdag voor familie en vrienden. Ik heb ontzettend veel gekregen; Dior, Clinique, Philosophy en H&M om maar een paar namen te noemen. Ik werd verwend met kleding, overknee boots, cadeaubonnen, geuren, make-up, sieraden, fashion magazines en veel meer. Ik kreeg zelfs macarons! Mijn familie en vriendinnen snappen mij helemaal ;).

Daarnaast shopte ik ook nog bij H&M en bij Primark, samen met mijn moeder. Het hoogtepuntje van Primark is toch wel mijn pastelroze jas, die je al eerder hebt kunnen zien in mijn laatste outfitpost. Daarnaast kocht ik nog een heleboel sokken, ondergoed en home accessoires die niet op de foto staan. Bij H&M kocht ik de leren skater skirt, de geweldige gouden en rosékleurige kaarsen en de XXL-oorbellen met parels en kwastjes. Deze shoplog is dus een verzameling van mijn favoriete cadeaus en een kleine shopping van afgelopen week. Jullie zullen ongetwijfeld binnenkort meer zien, want er liggen nog wat H&M-giftcards in mijn portemonnee te branden! Wat is jullie favoriet?

11 Comments
 • Tineke
  november 12, 2014

  Wauw wat een mooie aankopen, jouw jas en het rokje zijn prachtig. Ik heb nu ook zin om te gaan shoppen!
  Liefs

 • Simone
  november 12, 2014

  Wauw, wat ben jij verwend zeg! Hele mooie cadeautjes én aankoopjes!

 • Franny
  november 12, 2014

  J adore helemaal lekker is ook mijn luchtje, je bent aardig verwend zo te zien, vind de trui helemaal super, waar komt die vandaan?

 • Manon
  november 12, 2014

  Wat een leuke spulletjes zeg! Dat harige vest is super leuk 🙂

 • Chantal de lijster
  november 12, 2014

  Wauw wat een mooie birthday presents

 • Marrie Sterk
  november 13, 2014

  Nou je bent zeker goed bedacht zeg !! Wat een schitterende kadoos.
  Ook die laarzen helemaal te gek !!

 • Jacqueline Brouwer
  november 13, 2014

  Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag . Hoe jong ben je geworden?

 • Marieke Slater
  november 14, 2014

  Van harte gefeliciteerd. En wat een prachtige cadeaus. Ik ben 20 november jarig maar ik ga het niet winnen van jou hoor. 🙂 Geniet van al dat moois.

 • Lisanne
  november 16, 2014

  Wat een mooie spulletjes heb je gekregen 🙂 nog gefeliciteerd!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *