Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Betaalbare Kerstmake-up van Yves Rocher

23456

Yves Rocher is één van mijn favoriete betaalbare merken als het gaat om lichaamsverzorging en make-up. Toen ik afgelopen week aanwezig was bij de Persdag van Oona PR, het PR-bureau van Yves Rocher Nederland, kreeg ik twee prachtige producten mee uit de kerstcollectie van het merk. Vandaag test ik voor jullie de Limited Edition Verzorgende lipstick in de kleur ‘Grand Rouge’, en een subtiele ‘Shimmering Water’ met gouden glans.

De campagne van de Yves Rocher kerstlijn ziet er prachtig uit. Een combinatie van paars en goud, daar hou ik van. De kleur paars staat echt iedereen, en goud staat voor mij gelijk aan kerst. De verpakkingen van de lipstick en bodyshimmer zien er heel luxe uit, alsof je een duur merk in handen hebt. De Shimmering Water kost rond de 15 euro en de Lipstick kost 12 euro, erg betaalbaar dus.

Het eerste wat mij opvalt aan de limited edition lipstick is dat er aan de onderkant van de huls de kleurnaam ‘Grand Rouge’ staat, en dan denk je aan een rode tint. De lipstick is echter een gouden nude-tint. De lipstick heeft direct bij het opbrengen een verzorgend effect en voelt aan als een lipbalm. Maar ik vind het geen echt dekkende lipstick, je zult meerdere laagjes moeten aanbrengen om een goede kleur te krijgen. Daarom zou ik dit zelf alleen aanraden als je een verzorgende lipbalm zoekt met een subtiel kleurtje, maar voor een lipstick kan dit product niet door.

De Bodyshimmer breng je aan met een pipetje. Het is inderdaad een waterige substantie met een subtiele, gouden glitter. Je kunt hem heel gedoseerd aanbrengen met een wattenschijfje, waardoor het nooit té wordt. Je hebt maar een paar druppeltjes nodig voor een prachtig subtiel effect op bijvoorbeeld jukbeenderen of sleutelbeenderen. Daarom zou ik dit mooie product zeker aanraden!

Beide producten zijn Limited Edition en zowel online als in de Yves Rocher winkels te koop. Ga jij ze scoren?

Styled by Romy

10 gedachten over “REVIEW: Betaalbare Kerstmake-up van Yves Rocher

  1. Alle Yves Rocher zijn best gooie producten en zeker betaalbaar ! Toen ik jong was ging ik altijd Yves Rocher producten kopen, voor mij of als geschenk ! Nu ben ik wel wat ouder maar ik blijf toch “shoppen” en deze de kleuren van deze kerst make-up vind ik gewoon top !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven