Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Kerstcadeautjes van Superdry

2345

Hebben jullie een leuke, eerste kerstdag achter de rug? Gisteren reisde ik af naar Almere voor een gezellig kerstdiner bij familie. Met mijn oom, tantes en nichtjes heb ik gegourmet. Ook heb ik nog wat kerstcadeautjes gehad waar ik heel blij mee ben. Vandaag ben ik ‘gewoon’ aan het werk tot 5 uur, en daarna ga ik heerlijk eten met mijn vriend en zusje en ‘s avonds nog wat cadeautjes uitpakken onder de boom! En we gaan ongetwijfeld nog wat (foute) kerstfilms kijken. Wat ik jullie nog niet heb laten zien, is het kerstcadeautje dat ik van Superdry kreeg. Toen er een doos met deze twee superlieve en vooral warme cadeautjes op de mat lag, werd mijn enthousiasme natuurlijk wel aangewakkerd.

Superdry stuurde me een warme, faux fur hoofdband en een grote, geruite sjaal. Een ideale combinatie lijkt mij, want daarmee blijf ik heerlijk én stylish warm in de winter. Wat vinden jullie van mijn nieuwe items, en wat gaan jullie vandaag met tweede kerstdag doen?

Styled by Romy

2 gedachten over “NEW IN: Kerstcadeautjes van Superdry

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven