Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Choose to Shine

020304050607Jasje, panty, faux fur pom pon & shorts: H&M – Top: Very by Vero Moda – Tas: Zara – Bikerboots: Sacha Shoes – Zonnebril: Cheapass Zonnebrillen – ‘R’-oorbel: ModeMusthaves – Kettinkjes: GRRRL & Accessorize – Horloge: Casio via Horloge.nl – Armbandjes: Costes Fashion, ModeMusthaves & cadeau van vriendin

Foto’s: Sanne Esther fotografie

Hi fashionlovers! Om deze grauwe herfstdag toch wat sparkle te geven draag ik vandaag mijn favoriete pailletten-jasje van H&M. Onder mijn jasje draag ik een zijde-achtige top van Very by Vero Moda; een basic die al heel wat jaren mee gaat in mijn kast. Een leather(look) shortje mag naar mijn mening écht niet ontbreken in je herfstgarderobe; dit item is namelijk oneindig te combineren met bijvoorbeeld zo’n sequin jacket, maar ook met een grof gebreid vest, een witte blouse of een oversized trui. Dit losvallende broekje heb ik gewoon bij H&M gescoord! Ik heb er zoveel draagplezier van, dat ik hem ook in cognac heb gekocht (oeps).

Ook de bikerboots van Sacha Shoes draag ik elke week wel een paar keer. Mijn donkergroene tas kocht ik bij Zara – naar mijn mening is dit echt dé kleur van dit najaar. Ik kan dan ook niet genoeg smaragdgroene items in mijn kast hebben hangen! Mijn outfitje heb ik afgestyled met layered necklaces, mijn Casio-horloge, een paar subtiele armbandjes en mijn nieuwe sunnies van Cheapass Zonnebrillen. De naam zegt het al; hier vind je betaalbare zonnebrillen geïnspireerd op de laatste trends. Ook in het najaar draag ik mijn sunnies gewoon door. Mijn model heet de ‘Leopard Butterfly’. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over mijn sequined look. Draag je zélf vaak pailletten in je outfit? Ik wens je een hele fijne maandag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1184295″]

Styled by Romy

4 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Choose to Shine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven