Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: 8 Paar Musthave overknees voor in jouw Herfstgarderobe

1. Mango – 2. Faith via ASOS – 3. Zign via Zalando – 4. Steve Madden via ASOS – 5. H&M – 6. Aldo via ASOS – 7. Oxitaly via Zalando – 8. Topshop

Als er één item is dat we niet mogen missen in onze Fall wardrobe, dan is het wel een goed paar overknee boots. Zelf heb ik sinds een tijdje een plat, zwart paar van Tamaris (via Zalando) dat eigenlijk overal bij past, en waar ik elk najaar weer plezier van heb. Tóch ben ik wel weer toe aan iets nieuws, en is mijn herfstgarderobe klaar voor misschien wel een bordeauxrood of bruin paar, met veters of juist met hak. Al eerder schreef ik een inspiratiepost over het combineren van deze hoge laarzen, en nu ik weet hoe makkelijk dit is, kan ik niet wachten om meer exemplaren aan mijn collectie toe te voegen!

Of je ze nu combineert met een kort rokje en een grove trui, of juist over een leren broek of skinny denim, overknees geven je outfit instant sexiness en warmte. Om jou ook te inspireren zette ik mijn 8 paar favoriete overknee boots voor je op een rijtje. Ze zijn allemaal meteen te shoppen, want onze favoriete, betaalbare winkelketens- en online shops staan er momenteel vol mee. Voor welk paar ga jij, en hoe combineer je overknee laarzen zélf? Ik heb mijn zinnen gezet op de tan-kleurige van Aldo, en wens je alvast een heerlijk weekend toe!

Overknee Shopping[show_shopthepost_widget id=”1179271″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven