Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Casual Comfort

2345678910Gilet: By Fabrio – Jas, trui, jeans, ring & sneakers: H&M – Tas & riem: Primark – Oorbellen & ketting: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: My Jewellery, Costes Fashion, ModeMusthaves, Pracht & ‘t Gasseltje
Foto’s: Mauricio Plein

Wanneer mijn vriend en ik allebei een dagje vrij hebben, gaan we meestal iets leuks doen samen. Gisteren zijn we lekker wezen uitwaaien in het park, en daarna gingen we heerlijk uit eten bij mijn favoriete Griekse restaurant. Kortom; een hele fijne dag met veel quality time samen. Ik wilde graag een comfortabele maar stylish look, en daarom combineer ik mijn favoriete lichtblauwe items met een warm faux fur gilet en comfortabele sneakers.

De jas die ik hier draag heb je gisteren al voorbij zien komen in mijn shoplog! Ik ben helemaal blij met dit lichtblauwe pareltje. De perfecte lentejas als je het mij vraagt, en helemaal warm en cozy met een faux fur gilet eroverheen. De heerlijke, luxe trui kocht ik bij H&M in de sale en is één van de meest gedragen truien uit mijn kast. Ik heb de simpele trui afgestyled met een opvallende statement ketting en mooie oorbellen, beide van Accessorize. Met een leopard riem maak ik de outfit net even wat specialer! Voor de finishing touch heb ik mijn favo horloge, mijn nieuwe ring en wat fijne pastel armbandjes toegevoegd. Wat vind jij van mijn look? Ik wens je een fijne zaterdag, ik ben onderweg naar een superleuke personal shopklant in Den Haag!

Shop the Look

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Casual Comfort”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven