Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

SHOPLOG: H&M Online & Armcandy

2345Sportlegging, ring, jas & skinny jeans: H&M – Armbandjes: ‘t Gasseltje Den Bosch

Afgelopen woensdag kwam mijn H&M-bestelling binnen, ik vind de H&M lentecollectie zo mooi! In mijn pakket zat de perfecte, lichtblauwe lentejas. Hij is gemaakt van prachtig, soepel materiaal dat warm genoeg is om de jas nu al te dragen. Dat heb ik gisteren dan ook meteen gedaan <3. Ook had ik een grijze skinny jeans besteld, aangezien ik nog op zoek was naar een skinny in een lichtere grijze tint. Deze skinny zit echt perfect en er zit veel stretch in, waardoor hij erg comfortabel is.

Zoals jullie weten ben ik weer begonnen met sporten, twee keer per week train ik met mijn vriend, die personal trainer is. Ik had nog een extra sportlegging nodig en bestelde deze met mooie, girly print. Het is een lange legging en hij is superleuk te combineren met mijn andere sportkleding. Zo wordt sporten toch nog fashionable! Mijn nieuwe statement ring is echt perfect; pastel én marble? Totaly me! De schattige armbandjes kocht ik gisteren bij ‘t Gasseltje, dit kleine sieradenboetiekje kan ik nooit overslaan tijdens een tripje naar Den Bosch. Gisteren had ik daar namelijk een superleuke personal shopping met een nieuwe klant! Wat vind jij van mijn aankoopjes? Ik wens je een fijne vrijdag, en alvast een heerlijk weekend!

Styled by Romy

8 gedachten over “SHOPLOG: H&M Online & Armcandy

  1. Die jas, zo mooi! Ik heb trouwens ook al een paar keer met die sportlegging in mijn handen gestaan, maar heb hem tot nu toe elke keer weer terug gelegd.
    Liefs

  2. Ben je al bekend met de Shaping jeans van H&M? Ze zitten zooooo fijn! Mega stretchy en een hoge taille. En volgens mij hebben wij een beetje hetzelfde figuur 😀
    Vind je ring en baby blauwe jas echt geweldig 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.