Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: 3 X Outfits met Metallic Brogues

Jas: Nelly.com – Top: DKNY – Jeans: Stella McCartney – Brogues: Zara – Clutch: Miss Selfridge – Kettinkje & armcandy: ModeMusthaves

2

Jasje & ketting: River Island – Jurkje: Vero Moda – Brogues: Oscar de la Renta – Tas: Accessorize – Ring: ModeMusthaves

3

Jasje, jeans & brogues: ModeMusthaves – T-Shirt: Filippa K – Tas: Stella McCartney – Oorbellen & ketting: Accessorize – Notitieboekje: Mulberry

Het is weer maandag, tijd voor wat nieuwe outfit inspiratie! Het voorjaar staat bij mij altijd in het teken van het completeren van mijn lentegarderobe, maar ook in het uitproberen van nieuwe trends en stijlen! Ik heb eigenlijk nog nooit brogues of herenschoenen gedragen, want ik vond het altijd maar ‘te mannelijk’ voor mijn stijl. Maar sinds ik Kendall Jenner en Olivia Palermo met zilveren brogues zag, was ik om. Toevallig zijn metallic brogues dit seizoen een enorme trend, en je vindt ze al bij bijvoorbeeld ModeMusthaves, Zara, Nelly.com, Zalando, Invito en Sacha.

Maar hoe combineer je deze herenschoenen? Zorg ervoor dat de rest van je outfit lekker vrouwelijk blijft. Zelf zou ik kiezen voor bijvoorbeeld een mooie pastelkleurige top, een bouclé jasje met of zonder print, een lekkere jeans en wat girly sieraadjes. Ook onder een jurkje staan ze superleuk, kijk maar naar het jurkje van Vero Moda (wil ik hebben)! Omdat de schoenen van zichzelf al echte eyecatchers zijn, hoef je met je outfit niet enorm uit te pakken. Ideaal ook voor op een casual Monday als deze. Wat vind jij van deze schoenentrend? Ga je je er zelf ook aan wagen? Ik ga voor het paar van Zara! Ik wens je een fijne maandag, ik zit vandaag in Amsterdam voor superleuke afspraken voor mijn blog en ‘s avonds een event van Addy van den Krommenacker!

Styled by Romy

3 gedachten over “INSPIRATIEPOST: 3 X Outfits met Metallic Brogues

  1. ik vind ze erg mooi. maar ik ga ze niet aanschaffen, ik ga liever voor open schoenen dit jaar.

    ook erg leuke outfits erbij uitgezocht!

    X diana

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven