Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Cactus blouse

2345678910Vest: Gekocht in boetiek – Blouse: Paperbird Concept Store – Skinny: Zara – Tas: Accessorize – Pom pon: H&M – Sneakers: Sacha Shoes – Kettinkjes: Beadies Amsterdam, GRRRL & Accessorize – Ring: Jewelry by AD – Horloge: Guess – Armbanden: Elise Store, The Rubz, 4EverwithEveryone & Beadies Amsterdam

Fotografie: Ayla van den Bergh

Weet je nog, dat ik korte tijd geleden aanwezig was bij het Bloggers Breakfast van Paperbird Concept Store in Utrecht? Daar heb ik deze té schattige cactus blouse vandaan. Ik combineer hem vandaag in een comfortabele outfit, die ik gisteren samen met mijn zusje schoot in Utrecht. Zodra de eerste zonnestralen te zien zijn, laat ik mijn dikke winterjas voor wat het is en mogen de cardigans en dunne lentejassen weer naar buiten. Deze roze cardigan heb ik alweer een tijdje, en draag ik regelmatig buiten als jas. Verder heb ik mijn comfy outfitje aangevuld met een ripped skinny van Zara en een paar heerlijk lopende sneakers van Sacha. Ik betrap mezelf erop dat ik de laatste tijd vrijwel alleen maar op sneakers loop – uiteraard wél in pastel, wit of roségoud.

Om mijn outfit de nodige cuteness te geven, voegde ik 3 subtiele kettinkjes toe. Eén kettinkje kreeg ik van Beadies, namelijk het goudkleurige hangertje met kompas. Met mooi weer krijg ik altijd extra veel zin om uit te pakken met mijn armparty, en daarom draag ik wat vrolijke, kleurrijke bandjes bij elkaar – sterretjes, schelpjes; het kan me niet girly genoeg zijn. Mijn Accessorize-tas kende je al, want die zit de laatste tijd echt non-stop aan mijn schouder vastgeplakt. Ik wens je een fijne maandag, en hoor natuurlijk graag wat je van mijn outfit vindt. P.S. Heb jij al meegedaan aan mijn Therme Moederdag-winactie? Klik hier!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1512179″]

Styled by Romy

8 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Cactus blouse

  1. Oh wauw jouw blouse! Wat is hij onwijs gaaf! Ik ben dol op de kaktus print, zeker omdat hij zo lief en subtiel is. De hele outfit schreeuwt lente en de tas is ook een cutie zeg <3 Ik vind het een hele geslaagde outfit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven