Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Bonjour, Paris!

1864237T-Shirt: My Jewellery – Rok & ketting: H&M – Wedges: New Look – Tas & oorbellen: Accessorize – Sunnies: Polette Eyewear – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Markt, ‘t Gasseltje, Pracht, ModeMusthaves & Dear You

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Bonjour fashionista’s! In mijn outfitpost van vandaag laat ik je zien hoe ik mijn nieuwe pastelkleurige midi-rok van H&M combineer. Ik ben zo gek op het model van deze rok dat ik hem ook in het zwart heb! Hij is ontzettend makkelijk te combineren, hier heb ik hem ‘casual chic’ gecombineerd met een T-shirt van My Jewellery, die ik mocht uitkiezen uit de FollowFashion-shop. Ik vind zulke shirts echt super makkelijk, ze staan superleuk op een boyfriend jeans maar ook op een kokerrok. Onder de rok draag ik wedges van New Look, ik heb ze al een hele tijd geleden gekocht maar ik draag ze nog steeds elke zomer.

Met de zomer voor de deur ga ik altijd op zoek naar nieuwe zonnebrillen om mijn outfits mee af te stylen. Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten, heb ik een samenwerking met het superleuke brillenmerk Polette Eyewear, marktleider in betaalbare (zonne)brillen. Ik mocht weer een nieuw montuur uitkiezen en koos voor de ‘Pastel’, hoe toepasselijk bij mijn stijl? Het leuke van deze bril is dat hij super betaalbaar is, en Polette heeft zoveel verschillende monturen dat ik eigenlijk voor elke outfit wel een andere bril zou willen hebben, hihi.

Ik heb mijn look afgestyled met een opvallende ketting van H&M, die ik supermooi vind door het transparante materiaal. Ik draag verder mijn favoriete horloge en heb superleuke nieuwe armbandjes om van Dear You, namelijk de elastieken armbandjes in verschillende metallictinten en prints, en het subtiele zilveren armbandje met steentje. Deze en nog veel meer hebberigmakende sieraden kun je heel budgetproof shoppen bij Dear You. Met de kortingscode ‘styledbyromy20’ krijg je nu t/m 10 juni 20% korting op je gehele bestelling. Wat vind jij van mijn look? Ben je zelf ook zo’n fan van de midi-rok? Ik wens je nog een fijne zondag!

Shop the Look
[show_shopthepost_widget id=”747066″]

Styled by Romy

4 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Bonjour, Paris!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven