Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Float & Wellness Center Babylon Bloggersevent

2345678910

Wie, net als ik, een druk leven heeft met veel werk, een druk sociaal leven, een relatie, een huishouden en hobby’s, ontkomt er vaak niet aan: stress. Daarom was ik gisteren aangenaam verrast, ik was namelijk aanwezig bij het bloggersevent van Float & Wellness Center Babylon, direct naast het station van Den Haag. Hier kun je heerlijk tot rust komen en genieten van massages, een hamam-spa, gezichtsbehandelingen en..sinds kort kun je er floaten! Ik had al wel eens vaag iets over floating gehoord, en wist dat je dan in een cabine op ongeveer 30 cm water drijft. De cabine is gevuld met speciaal zout, waardoor je blijft drijven in een compleet afgesloten ruimte.

Maar nu is het ook echt wetenschappelijk bewezen dat floating leidt tot de diepste ontspanning ooit. Een uurtje floaten staat namelijk gelijk aan 5 uur slaap! Dit maakte me natuurlijk erg nieuwsgierig. Met een select groepje leuke meiden, zoals Beautygloss’ Mascha en Jennie van Jennie from the Blog, werden we ontvangen met een heerlijk ontbijtje en daarna rondgeleid door de spa. We kregen eerst alle ins & outs over het floaten te horen, wat dus niets anders is dan drijven in een bad gevuld met zoutwater. Vergelijk het maar met ontspannen ronddrijven in de Dode Zee! Elke floatruimte heeft een eigen privébadkamer, waardoor je het gevoel krijgt in een luxe hotelkamer te zitten. Geen claustrofobisch gedoe dus!

Floaten is dé manier om in korte tijd tot diepe ontspanning te komen; het werkt zelfs beter dan bijvoorbeeld yoga en meditatie. Na slechts 12 floatbehandelingen zitten mensen met bijvoorbeeld reuma, stress, slaapproblemen, depressie en angst al veel beter in hun vel. Ook verhoogt floating je creativiteit, je concentratie en helpt het tegen jetlags. De effecten blijven voelbaar tot wel 4 maanden later. Mocht je nu ook willen floaten; Float & Wellness Center Babylon heeft 4 vestigingen in Nederland. Probeer het zeker uit!

Na verschillende demonstraties van beautybehandelingen, hamam-massages en het gebruik van zeezout, gingen wij weer naar huis met een cadeaubon om het floaten ook zelf eens uit te proberen! Ik ben ontzettend benieuwd, en ga het floaten zeker op zeer korte termijn testen, en ik hou jullie op de hoogte van mijn bevindingen. Wat vonden jullie van mijn report, zijn jullie ook nieuwsgierig geworden naar het floaten? Ga je zelf weleens naar een Wellness Center?

Styled by Romy

4 gedachten over “EVENT REPORT: Float & Wellness Center Babylon Bloggersevent

  1. Het lijkt me ZO heerlijk! Vooral nu ik tijdens het afstuderen zoveel stress heb. Helaas is hier niets in de buurt. Fijn verslag en mooie foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven