Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Mini-Pedicure at home met Scholl Velvet Smooth

23456

Door beauty-gastblogger Laura

Good morning fashionlovers, de afgelopen paar dagen hebben we dan eindelijk heerlijk weer gehad. Tijd dus om onze mooiste sandaaltjes weer uit de kast te trekken. Maar dan moeten we wel eerst onze voeten goed verzorgen! Het goede nieuws is dat je hiervoor niet per sé naar de pedicure hoeft te gaan, deze week mocht ik namelijk de ‘Scholl Velvet Smooth Elektronische Voetvijl’ en het ‘Dagelijks Hydraterend Serum’ uit dezelfde lijn voor jullie testen. Scholl belooft ons het resultaat van een pedicurebehandeling, maar dan thuis. Ik heb hierbij een model gebruikt omdat ik zelf geen zichtbare kloofjes in mijn voeten heb en ik wilde wel echt een verschil aantonen.

Op de omschrijving lees ik dat deze voetvijl voor perfect gladde en zachte voeten zonder moeite zorgt. Deze elektronische voetvijl is ontwikkeld om thuis een professioneel resultaat te bereiken. Er zitten op de vijl ultrafijne, synthetische diamantkristallen waardoor de huid van je voet wordt gescrubd op een natuurlijke wijze. Door rollers met microkorrels worden eelt en harde huid in een handomdraai verwijderd.

Hoe te gebruiken;
Allereerst lees ik dat je de vijl alleen mag gebruiken op de harde stukken op je voet (zoals eelt etc). Goed dat dit wordt verteld alvorens je de stappen doet, ik ben namelijk zo’n type die het gelijk over de hele voet zou doen. Een enorm pluspunt vind ik de 4 batterijen die er al in zitten. Je hoeft ze alleen te activeren door een rood plastic plaatje weg te halen, waardoor je na opening direct kunt beginnen. Als je de knop omdraait op het handvat begint het apparaatje direct hard te draaien. Het geeft geen naar gevoel, integendeel, mijn model zegt dat het heel zacht aanvoelt. Binnen 2 minuten is het gewenste resultaat bereikt en zie je nog een witte waas (van de vijl).

Na het gebruik;
Het hydraterende Scholl Velvet Smooth-serum is voor na het gebruik en zou ik ook zeker adviseren. Als je het pompje indrukt komt er een druppel uit die vrij snel verspreidt en een beetje als water aanvoelt. Direct is de voet helemaal zacht en stralend. Het heeft ongeveer 5 minuten nodig voordat de voet niet meer nat aanvoelt.

Belangrijk om te weten;
Na ongeveer 12 keer moet het opzetstuk van de Voetvijl worden vervangen. Dit merk je gauw genoeg omdat de grofheid dan weg is en je niet meer het gewenste resultaat krijgt. Deze losse vijlen zijn in verschillende texturen verkrijgbaar voor €15,99, en zijn gewoon onder de kraan schoon te maken. De vijl zelf met opzetstuk zoals je ziet op de foto’s in de verpakking kost €29,99. Je kunt de Scholl Velvet Smooth-lijn kopen bij oa. online drogisterijen, Blokker, Bol.com en Kruidvat.

Wij zijn in ieder geval super enthousiast over deze lijn, omdat het echt snel zichtbaar resultaat geeft. Het is ook nog eens handig om mee te nemen op vakantie, een echte musthave met dit lekkere “open schoenen” weer! Gaan jullie de Velvet Smooth-producten ook uitproberen? En wat doen jullie zelf om jullie voeten te verzorgen?

Deze producten heb ik gekregen ter review

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven