Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Boho denim

0OOTDdenimjurk20OOTDdenimjurk30OOTDdenimjurk40OOTDdenimjurk50OOTDdenimjurk60OOTDdenimjurk70OOTDdenimjurk8Denim jurk: Gekocht in boetiek / Bucket bag & tassel ketting: Costes / Sandalen: Sacha Shoes / Chain belt: Bijou Brigitte / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Primark, Sacha Shoes, ModeMusthaves, Costes, Beadies Amsterdam & Riverstones

Fotografie: Lieke Biemans

De denim jurk is misschien wel mijn favoriete trend van nu, en al helemáál als hij off shoulder is! Het jurkje dat ik hier draag kocht ik 2 weken geleden bij een boetiekje in Amersfoort. Er was er maar één van, en ik wist meteen dat dit meant to be was. Ik zag al helemaal voor me hoe ik dit jurkje zou gaan combineren; sandaaltjes eronder, bucket bag erbij en natuurlijk mochten mijn favoriete boho-sieraden niet ontbreken. Zo’n jurkje als deze kun je natuurlijk op ontelbaar veel manieren stylen. Draag hem bijvoorbeeld met enkellaarsjes of juist met sneakers voor een sportievere look. Pluspunt is dat de kleur van deze jurk vrijwel iedereen staat. Wat vind jij van deze trend? Hoe zou jíj het denim jurkje combineren?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1740160″]

Styled by Romy

6 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Boho denim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven