Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Kiko ‘Velvet Passion’-matte lipstick in #316 ‘Vintage rose’

Matte lipsticks – ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Dus toen ik vorige week in de Kiko-winkel in Utrecht stond, móest ik de nieuwe ‘Velvet Passion’-matte lipstick wel meenemen. Ik ging voor de kleur #316 ‘Vintage rose’, een prachtige nudetint die heel erg lijkt op mijn eigen lipkleur – maar dan beter. Nu zijn de lipsticks van Kiko al jarenlang favoriet bij mij vanwege de fantastische pigmentatie, de betaalbare prijs en de luxueuze verpakkingen. Of Kiko het ook dit keer waarmaakt? Ik vertel het je!

Met haar nieuwe ‘Velvet Passion’-matte lipstick belooft Kiko ons een comfortabele lipstick met een crèmige en supersmeuïge textuur, die onze lippen een intens mat effect zou moeten geven. Ook zou de lipstick prettig moeten zijn om aan te brengen en zou hij heerlijk aan moeten voelen op de lippen. Volgens Kiko wordt de lipstick superglad aangebracht op de lippen en zou hij lang moeten blijven zitten, met een onmiddellijke kleurafgifte.

0KikoLipstick20KikoLipstick3Waar ik meteen in de winkel verliefd op werd, is de prachtige, metallic huls. Kiko is er sowieso zeer goed in om hun lipsticks- en andere producten een designerwaardig uiterlijk te geven. Wat ik fijn én uniek vind aan deze lipstick, is het feit dat er een magnetische sluiting inzit waardoor hij gegarandeerd mooi blijft en de dop er goed op blijft zitten. De lipstick zelf heeft een vierkante punt, waardoor hij volgens Kiko nóg makkelijker aanbrengt. Er zijn 20 verschillende kleurtjes beschikbaar, waardoor er voor iedere huidskleur iets tussen zit. In de ‘Velvet Passion’-matte lipstick zit een inhoud van 3,5 gram en hij kost €10,90. Ik vind dit een prima, vrij gemiddelde prijs voor een lipstick, en zeker omdat ik weet dat Kiko haar kwaliteit meestal waarmaakt.

0KikoLipstick40KikoLipstick5Tijdens het swatchen ontdek ik meteen dat deze lipstick heel zacht en mild aanbrengt op de huid. Ook geeft hij een mooie, subtiele nudekleur af die je makkelijk kunt opbouwen met meerdere laagjes.

0KikoLipstick6Hier heb ik de ‘Velvet Passion’-matte lipstick op mijn lippen! Ik kreeg er tijdens dagjes werken al verschillende vragen en complimenten over van collega’s en klanten. Dan weet je dat een lipstick je goed staat! Ik vind deze ‘Velvet Passion’-matte lipstick echt perfect staan bij de tint van mijn huid-, haar en ogen. Hij geeft het matte effect van een lippotlood, en voelt daarnaast erg verzorgend en inderdaad zeer comfortabel aan. De lipstick blijft ongeveer 3 à 4 uur op mijn lippen zitten, daarna begint hij af te geven bij eten en drinken. Ik vind de ‘Velvet Passion’-matte lipstick erg fijn en makkelijk aanbrengen, waardoor een lippotlood bij mij onnodig was.

Naar mijn mening is dit een verleidelijke en vooral draagbare kleur die nét even iets extra’s geeft aan de natuurlijke kleur van mijn lippen. De ‘Velvet Passion’-matte lipstick is nu verkrijgbaar in de Kiko-winkels- en online store. Ga jij hem shoppen? Wat zijn jouw ervaringen met Kiko-lipsticks?

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: Kiko ‘Velvet Passion’-matte lipstick in #316 ‘Vintage rose’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven