Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Beautyblender ‘Blotterazzi’

De Beautyblender is natuurlijk een veelgebruikte en geliefde make-uptool. Zelf gebruik ik dit knalroze sponsje dagelijks en ik kan niet meer zonder. Het is de perfecte tool om mijn concealer mee te blenden, maar óók om oogschaduw onder mijn ogen weg te halen bij fall out. Ik was dan ook meteen heel enthousiast toen Beautyblender met een nieuw product kwam, namelijk de ‘Blotterazzi’. Zoals de naam van deze tool al zegt helpt hij tegen het glimmen van de huid. Misschien klinkt het je bekend in de oren, want hoe vaak komt het wel niet voor dat je poriën gedurende de dag zichtbaarder worden en je huid minder mat wordt? Nu gebruik ik tegen het glanzen al een bananenpoeder, maar dit helpt vaak maar beperkt.

De Blotterazzi moet ons een uitkomst bieden bij een glimmende huid en grove poriën. Het is de eerste wasbare en herbruikbare blotting cushion, en hij is speciaal zo gevormd om alle contouren van het gezicht te kunnen bereiken. Je gooit hem makkelijk in je tas en kunt hem overal gebruiken vanwege het handige, ingebouwde spiegeltje. Blotterazzi zorgt ervoor dat de olie voorzichtig wordt opgetild uit de huid zonder dat het je make-up absorbeert. Hij bestaat uit hetzelfde materiaal als dat van de Beautyblender. In één verpakking zitten 2 druppelvormige sponsjes.

234Het handige aan de verpakking vind ik dat hij een ventilerende achterkant heeft; Beautyblender heeft dus goed aan het hygienisch oogpunt gedacht. De blotting cushions zijn herbruikbaar en je kunt ze heel handig schoonmaken met de bijgeleverde ‘Blendercleanser’. Deze cleanser zit in een apart zakje bij de Blotterazzi. Mijn eigen Beautyblender maak ik het liefst schoon in kokend water, en deze cleanser biedt daarbij uitkomst. Je kunt deze cleanser op meerdere manieren gebruiken, maar het handigst is om de Blotterazzi in een kom met kokend water te leggen en hier een beetje cleanser aan toe te voegen. Je haalt de spons er dan na een paar uurtjes uit en hij is weer als nieuw.

56Ik heb de Blotterazzi uiteraard getest, en heb hem tijdens afspraken en dagjes weg in mijn tas gestopt. Hij past zelfs in mijn clutches. Het ingebouwde spiegeltje vind ik enorm handig, en ik vind het concept achter de Blotterazzi erg vernieuwend. Het komt namelijk niet tot nooit voor dat ik mijn bananenpoeder onderweg meeneem. De druppelvormige spons komt inderdaad makkelijk bij alle zones van mijn gezicht. Mijn huid glimt voornamelijk bij de gebieden naast mijn neus, tussen mijn wenkbrauwen en op mijn kin. De spons haalt inderdaad het glimmende eraf en absorbeert de oliën uit mijn huid. En dat terwijl mijn make-up prima op zijn plek blijft zitten.

78Tóch ben ik van mening dat een echt gezichtspoeder zijn werk net even iets beter doet. De Blotterazzi matteert de huid namelijk maar heel kort en absorbeert voornamelijk oliën uit de huid. Mijn poriën zijn nog steeds zichtbaar. Wél blijf ik de Blotterazzi gewoon gebruiken en onderweg meenemen naar afspraken waar ik mijn losse poeders niet mee naartoe kan nemen. Ik blijf namelijk groot fan van Beautyblender en het concept van de Blotterazzi. En voor snelle touch-ups is dit product geweldig! De adviesprijs van de Blotterazzi is €19,95 en je vindt hem bij oa. Drogistplein. Wat vind jíj van de producten van Beautyblender, en ben je benieuwd geworden naar de Blotterazzi? Dan heb ik zeer goed nieuws, want met de code beauty163 ontvang je nu t/m 31 maart 2016 10% extra korting bovenop alle Beautyblenders uit het assortiment van Drogistplein.

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1398220″]

Het product in deze review heb ik toegestuurd gekregen en deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Drogistplein.

Styled by Romy

7 gedachten over “REVIEW: Beautyblender ‘Blotterazzi’

  1. Ik zag dit product laatst online al ergens! Best interessant, alleen voor mijn droge huidje is het denk ik niet echt nodig!

  2. Good post! I read your blog often and you always post excellent content. I posted this article on Facebook and my followers like it. Thanks for writing this!

  3. whoa1h this blog is great i love reading your posts. Keep up the great work! You know, a lot of people are looking around for this information, you can aid them greatly.

Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven