Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Black & Gold

12346789SEQUIN JACKET, BLOUSE, SKINNY JEANS, SLIP-ONS, RIEM & OORBELLEN: ALLES H&M – LEREN TAS: UNKNOWN – KETTING: COSTES – HORLOGE: NAF NAF – ARMCANDY: LAVISHED, BYDANIE & H&M–Foto’s: Mauricio Plein

Vandaag laat ik jullie een totaal andere look zien dan jullie van me gewend zijn; dit keer geen lieve pasteltinten, hakken & fake fur, maar een mooie Black & Golden-outfit. Natuurlijk wel mét pailletten, wat weer ‘typisch Romy’ is. Ik laat jullie zien hoe je een sequin jacket mooi in een alledaagse look combineert. Deze outfitfoto’s werden gisteravond bij mijn moeder gemaakt. Ik vind het licht en de sfeer van de foto’s echt supermooi geworden. Dit keer heb ik mijn gebruikelijke pasteltinten, fake fur en hakken thuisgelaten; ik ging voor een sequined jacket gecombineerd met een skinny jeans en comfortabele slip-ons! Dit jasje scoorde ik vorig jaar bij H&M en ik was meteen verliefd; de prachtige pailletten zijn echt totaly me. Ook doordeweeks kun je zo’n opvallend jasje prima dragen met rustige, alledaagse basics. Ik koos voor een basic witte blouse en donkergrijze skinny. Ik ben blij dat de slip-on trend komend najaar nog wel even blijft, ik heb inmiddels meerdere paren in verschillende kleuren en prints! Deze zwarte met gouden chain van H&M zijn de nieuwste toevoeging aan mijn collectie. De prachtige leren tas is geïnspireerd op de tassen van Hermes en is echt van supermooie kwaliteit. Ik kreeg hem cadeau van mijn moeder. Ik zou heel graag willen weten wat jij van mijn outfit vindt!

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven