Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: H&M Fall favorites

2
Wat een prachtige najaarscollectie heeft H&M toch! Tijdens een rondje (online) shoppen bij H&M spotte ik de ene na de andere musthave. Voor iedere fashionista is H&M dit najaar dan ook the place to be. Ik selecteerde mijn favorieten die naar mijn mening ook zeker in jouw kast thuis horen! Ik moet eerlijk toegeven dat ik al een tijdje geen Zara-fan meer ben. Liep ik eerst de deur plat bij Zara, tegenwoordig kom ik vaker bij H&M! Ik vind de najaarscollectie van H&M weer prachtig. Tijdens een rondje H&M online shop spotte ik fake furs, fluffy truien, metallics, statement sieraden en prachtige enkellaarsjes en slip-ons. Al heel lang droom ik van de Susannah laarsjes van Chloé, maar totdat ik die eindelijk heb, zijn deze knock offs van H&M een fashionable alternatief. Ook de prachtige truien in bordeaux en metallic groen staan hoog op mijn winter wishlist. De pasteltrend zet ook deze winter door, en daarom ga ik deze pastelkleurige truien en dit lichtblauwe imitatieleren rokje zeker scoren. De slip-ons & zwart/witte fake fur jas heb ik al geshopt. Heb jij al herfst-items bij H&M gekocht, en wat vind je van hun huidige collectie?

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven