Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Fashionable werkplekken & offices

2345Hoe heerlijk is het, om onder het genot van een kopje thee, op Pinterest te zoeken naar home inspiratie? Naast mode ben ik ook helemaal interieurverslaafd. Een tijdje geleden maakte ik al een grote interieur-inspiratiepost, maar hóe leuk is het om een kijkje te nemen in de mooiste kantoren en werkplekken? Als personal shopper en fashionblogger werk ik veel buitenshuis, maar als ik dan een dagje thuis werk vind ik het wel belangrijk dat alles klopt, georganiseerd is en netjes is! Want dan is het ook automatisch georganiseerd in mijn hoofd. Zelf heb ik geen speciaal ingerichte home office, maar ik droom maar al te graag weg bij het zien van andere fashionable kantoren en werkplekken. Wat zou ik graag een clean, (gebroken) wit geschilderde werkplek hebben met een mooi bureau en prachtige bureau-accessoires, geurkaarsen en verse bloemen! Een home office staat dan ook bovenaan mijn home-verlanglijstje, naast een inloopkast natuurlijk. Heb jij een speciaal ingerichte werkplek? Ik zou het leuk vinden als je dit met mij deelt!

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven