Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Apricot jumper

[show_shopthepost_widget id=”2378808″]

Jumper, headband & crossbody bag: Sammydress

Fotografie: Glowofbeauty

De lace-up trend is al een tijdje een graag geziene trend in het modebeeld – je ziet dit op bijvoorbeeld high heels– en laarzen, maar ook op truien de laatste tijd erg veel. Ik vond het eerst eigenlijk niks voor mij, maar toen ik deze abrikoos-kleurige trui zag wilde ik het best een kans geven. Ik mocht weer een bestelling plaatsen bij Sammydress – een Aziatische webshop waar ik regelmatig mee samenwerk, en ging voor oa. deze trui. Truien kun je namelijk nooit genoeg in je kast hebben hangen.

Ik ben heel blij met de kwaliteit van deze lace-up trui; hij valt lekker ruim, zit comfortabel en heeft dus een prachtige en vrij makkelijke kleur. In de productomschrijving staat dat de trui een vleermuis-mouw heeft, maar dit klopt duidelijk niet. Wel heeft hij hele mooie veter-details bij de hals en onderaan de mouwen. Ik bestelde ook nog een high-waist rokje, maar die valt helaas echt 3 maten kleiner dan normaal – domper. En dat terwijl ik van tevoren goed de maattabellen had geïnspecteerd..

Gelukkig is de kwaliteit van mijn tas wél heel erg mooi en klopt deze helemaal met de foto’s van de webshop. De tas heeft gouden details, een handig kettinghengsel en 3 vakjes. Helaas kan ik mijn agenda hier niet in kwijt – daar is hij niet breed genoeg voor. Ik vind het uiterlijk van de tas heel mooi, ook voelt hij heel zwaar aan en ziet hij er duurder uit dan dat hij is. Ook met mijn lekker warme hoofdband ben ik heel blij. Wat vind jij van de look?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”337404″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sammydress.

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Apricot jumper

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven