Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INTERIEUR: Stay in bed

Gisteren was het voor mij een heerlijk stay in bed-ochtendje – ‘s middags moest ik dan weliswaar werken, maar ‘s morgens kon ik heerlijk opstarten met een grote mok thee en een lekker ontbijtje. ‘s Morgens houd ik ervan om mijn wekker iets eerder te zetten zodat ik rustig kan ontbijten, mijn mails kan beantwoorden, een beetje aan mijn blog kan werken en gewoon lekker op kan starten. Dit doe ik het liefste in bed! Mijn slaapkamer is voor mij dé plek waar ik heerlijk tot rust kan komen en even een momentje voor mezelf kan pakken.

Met mijn laptop erbij, een stapel tijdschriften- en boeken en natuurlijk mijn katten om me heen voel ik me altijd snel geïnspireerd. Omdat ik niet alleen een enorme mode-junkie ben maar ook verslaafd ben aan mooie woondecoratie en interieur-inspiratie vind ik het belangrijk onze slaapkamer helemaal up to date en vooral gezellig te houden. Dit doe ik met rustgevende, witte muren, een opgeruimde vensterbank- en nachtkastje, gezellige kaarsjes, kussens en warme dekentjes. Bij zo’n rustgevende aankleding hoort natuurlijk ook een mooi dekbedovertrek.

Bedsupply.eu, een jonge en snelgroeiende online shop, benaderde me met de vraag of ik als interieur-addict niet een mooie post wilde maken over hoe ik mijn slaapkamer het liefste zie! Dat laat ik me natuurlijk geen tweemaal vragen. Ik mocht kiezen uit het enorme assortiment en koos voor dit dekbedovertrek van At Home With Marieke genaamd ‘Sense Naturel’. Belangrijk voor mij is dat het dekbedovertrek groot genoeg is voor ons ruime bed en dat het gemaakt is van een ademende, luchtige stof.

[show_shopthepost_widget id=”2375091″]

Daarmee zit ik helemaal goed, want mijn dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Het heeft een extra lange instopstrook en is makkelijk wasbaar tot wel 60 graden. Het gladde stofje kreukt minder dan een normale katoen en strijkt gemakkelijk. Er zijn 3 verschillende maten verkrijgbaar voor elk type bed, en je krijgt de hoezen voor de kussens erbij. Het mooiste aan dit dekbedovertrek vind ik natuurlijk de prachtige kleurcombinatie van abrikoos, nude, taupe en verschillende blauwtinten.

[show_shopthepost_widget id=”2375095″]

Op het eerste oog lijkt de print op een marmerprint, maar dit dekbedovertrek heeft de afbeelding van een industriële muur waar de verf vanaf is gebladderd. Hierdoor creëer je direct een moderne uitstraling in je slaapkamer. Het fijne aan dit dekbedovertrek is dat hij enorm luchtig, zacht en soepel is waardoor slapen ontzettend comfortabel wordt. Genoeg praktische informatie: door naar het stylen! Dat is natuurlijk het leukste onderdeel aan nieuw beddengoed!

Doordat er meerdere kleurtinten in dit dekbedovertrek zitten kun je het enorm makkelijk combineren met verschillende kussens. Ik heb gekozen voor de bijpassende kussens, maar ik heb ook taupekleurige kussens in huis die er heel luxe bij staan. Ook met je hoeslaken kun je genoeg variëren. Kies ervoor om de industriële look van het dekbedovertrek door te trekken in je slaapkamer – ga voor hout, marmer en voeg wat koper toe voor een luxe twist.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe dekbedovertrek en kan hem je zeker aanraden voor wanneer je echt kwalitatief goed beddengoed zoekt! Hoe creëer jij rust in je slaapkamer? Wat vind je van mijn nieuwe dekbedovertrek?

Deze Interieur-post is tot stand gekomen in samenwerking met Bedsupply.eu.

Styled by Romy

2 gedachten over “INTERIEUR: Stay in bed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven