Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Valentine’s day

[show_shopthepost_widget id=”2386320″][show_shopthepost_widget id=”2386431″]

Voor een romantisch meisje als ik is Valentijnsdag elke keer weer iets om naar uit te kijken, en een perfect excuus om mezelf in de watten te laten leggen met een mooie, rode lipstick, een verleidelijk parfum of een stijlvolle lingerie-set. Ook als je geen lover hebt kun je jezelf natuurlijk prima iets moois cadeau doen, en dat hoeft echt niet iets te zijn waar je een enorm groot budget voor moet hebben.

Om jou op weg te helpen óf om subtiel onder de neus van je vriend of vriendin te schuiven, zette ik mijn Vday-favorieten voor je op een rijtje. Mocht je op Valentijnsdag een romantische date gepland hebben dan kun je mijn selectie natuurlijk ook gebruiken om er fabulous uit te zien. Heb je een wat kleiner budget, ga dan voor een mooie highlighter, een toepasselijk toilettasje, een Rituals-pakket of geurkaars om jezelf mee te pamperen of een fijne NYX Butter gloss.

Wil je jezelf iets duurders cadeau doen? Denk dan aan een tijdloos paar Michael Kors hart-oorbellen, een luxe parfum of investeer in die vrouwelijke, rode blouse van Chloé. Wat doe jij met Valentijnsdag? Wat is jouw favoriete Valentijns-cadeautip?

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven