Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Pastel Christmas Look

123Faux fur: By Fabrio – Oorbellen, paillettentop, rokje, panty & enkellaarsjes: H&M – Clutch: Zara – Ketting: Primark – Armcandy: Lavished, Costes, Chavelly, ModeMusthaves & Pracht–
Foto’s: Mauricio Plein–

Vandaag show ik je mijn outfit voor Tweede kerstdag! Ik heb deze look een tijdje geleden al uitgezocht en shopte vrijwel alles bij H&M. Logisch ook, want ik ben groot fan van hun feestcollectie van dit najaar. De top met pailletten is echt totaly me, ik hou van pastel en van glitters. Hieronder draag ik een metallic, wijd uitstaand rokje waar een subtiel brokaten patroontje in zit. Door het zachte pastel te mixen met wat stoerder en sexyer zwart, ontstaat er een goede balans in de outfit.

Aan mijn voeten draag ik enkellaarsjes met high heels van H&M, en de quilted Chanel-inspired clutch komt van Zara. Het nepbonten jasje heb ik alweer een tijdje en is een evergreen in mijn kast; want altijd en met alles te dragen. Verder heb ik gekozen voor mooie nude kleurige accessoires met een touch of black. Aangezien er bij een feestlook ook een feestmake-up hoort, koos ik voor een make-up met veel roze en een pittige berry lip. In mijn haar een messy ponytail om de oorbellen meer tot zijn recht te laten komen.

Met deze look doe ik tevens mee aan de FollowFashion BloggerBattle, alweer de laatste ronde van de maand. Ik zou het superleuk vinden als je op me stemt! Klik hier en stem voor Romy. Wat vind jij van mijn kerstlook? Ik wens je alvast een fijne Tweede kerstdag!

Shop the Post

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Pastel Christmas Look

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven