Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FEATURE: Styled by Romy in het Algemeen Dagblad

2310172601_745046662231572_233532201409945982_n

Toen ik gisterochtend in de Bruna stond, kon ik het bijna niet geloven; ik sta in het AD! Een week geleden vroeg journaliste Anne Bonthuis me voor een superleuk interview in de rubriek ‘Mooi Werk’. Dat klopt natuurlijk helemaal, want hoe mooi ís mijn werk?

Afgelopen vrijdagmiddag werd ik door fotograaf Ruud Voest gefotografeerd in mijn favoriete boetiek in Utrecht. Natuurlijk zorgde ik ervoor dat ik er stijlvol uitzag, in een bouclé vest met metallic bronzen top van SuperTrash, waaronder ik een leren skinny en enkellaarsjes droeg. Mijn outfit stylede ik af met een fashionable hoed en mooie statement sieraden.

Anne vroeg mij (letterlijk) het stijlvolle hemd van het lijf over mijn bedrijf, mijn mode-inspiratie, mijn persoonlijke stijliconen en natuurlijk mijn klanten. Ook vertel ik dat het inhuren van een personal shopper vaak minder duur is dan wordt gedacht. Ik vind het juist belangrijk om een personal shopper voor ieder budget betaalbaar te maken. Daarom shop ik net zo lief in een luxe boetiek als bij Primark of H&M!

Het mooiste van mijn werk als personal shopper, personal styliste en fashionblogger vind ik het inspireren -en mooier maken van mijn klanten en lezers. Via mijn fashionblog inspireer ik vrouwen om het beste uit zichzelf te halen, iedere dag. Ik laat mijn eigen outfits zien, geef shoptips, analyseer trends en maak reports van leuke events waar ik ben geweest. Ook lees je op Styled by Romy dagelijks alles over lifestyle en beauty. Op die manier hoop ik mijn lezers en klanten een zo breed mogelijke blik in mijn leven te bieden.

Het complete interview stond gisteren in het AD, maar je kunt de krant downloaden in de AD-app op je smartphone tot een week na publicatie. Heb jij het interview gelezen? En heb jij net zulk Mooi Werk als ik?

Styled by Romy

2 gedachten over “FEATURE: Styled by Romy in het Algemeen Dagblad

  1. Wat ontzettend gaaf, gefeliciteerd! Ik zit er over na te denken of het misschien ook iets is voor mij, zou me best wat gewaagder willen kleden maar ik weet niet zo goed hoe en wat, een beetje een dilemma de laatste tijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven