Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Luxe Geurkaarsen

23Timothy Dunn – Crate & Barrel Dennenappel-kaarsen – Pineapple & Ginger kaars – Safran Candle – Diptyque set van 3 – Dolce & Gabbana ‘Velvet Wood’ – Yankee Candle ‘Autumn Wreath’ small – H&M ‘Ambience’ – Diptyque ‘Baies’Atelier Cologne ‘Gold Leather’ – Marks & Spencer ‘Pineapple’ – Flamingo Candles ‘Vanilla’ – Missoni Home ‘Monterosa’Brooklyn Candle ‘Christmas Tree’Byredo Parfums ‘Loose Lips’ – Yankee Candle ‘Autumn Wreath’ large – Diptyque ‘Vanilla’Acqua di ParmaSpace NK ‘Shimmering Spice Candle’ – Tom Dixon Gift Set – Missoni Home Chevron Candle —

Na een lange werkdag vol personal shoppen, bloggen en personal stylen plof ik het liefste op de bank met een zacht dekentje en een paar heerlijke geurkaarsen! Een goede geurkaars geeft mij dat ontspannen gevoel na een drukke dag. Hoewel ik regelmatig (zeer goede!) geurkaarsen bij budgetproof winkels als Primark, Action, Ikea en H&M Home scoor, trakteer ik mezelf het liefste op een luxe kaars.

Tijdens een heerlijk avondje online shoppen kwam ik deze schatjes tegen. Ik ben al een tijdje in stilte verliefd op de kaarsen van Missoni Home, die je bij De Bijenkorf vindt. Ook de heerlijke kaarsen van Diptyque staan hoog op mijn winter wishlist. En ik moet echt nog een keer een dagje vrijmaken om naar de Yankee Candle winkel te gaan. Vandaag zet ik dan ook mijn favoriete, luxere geurkaarsen van onze favoriete interieurmerken op een rijtje. Tip: Wellicht heeft jouw parfum ook een bijbehorende geurkaars! Klik hierboven óf hieronder op de linkjes en shop ze! Ben jij ook zo verslaafd aan kaarsjes? En welk merk is jouw favoriet?

Candle Crush

Styled by Romy

Een gedachte over “FAVORIETEN: Luxe Geurkaarsen”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven