Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Look of the Day & Winactie: A touch of Leopard

234567Jurk: Pull & Bear – Faux fur gilet: WE – Panty, riem & laarsjes: H&M – Tas: Zara – Ketting: Primark – Horloge: Naf Naf – Armcandy: JWLZ, Lavished & Costes Fashion–
Foto’s: Mauricio Plein–

Wie mij goed kent, weet dat ik eigenlijk nooit een zwarte outfit draag. Toch koos ik vandaag voor een andere look dan normaal. Met dit gure herfstweer is het natuurlijk heel verleidelijk om je oversized gebreide trui en je bikerboots aan te schieten, maar juist in het najaar kun je prima een vrouwelijk jurkje dragen! De bodycon dress die ik hier draag kocht ik bij Pull & Bear, en is heerlijk warm en comfortabel. Ik heb hem gecombineerd met een fijne dikke panty en de Chloé knock off boots van H&M die ik vrijwel dagelijks draag. Ze geven elke look iets extra’s! De leopard tas is een pronkstuk in mijn tassencollectie en kreeg ik cadeau van mijn lieve vriend. Heb je mijn armcandy al gezien? Perfect voor de herfst met de mooie bordeauxrode en gouden bandjes. Ik kreeg het mooie setje cadeau van JWLZ, ken jij dit geweldige merk al? Ik word helemaal happy van hun mooie armbandjes waarmee je een perfecte Fall armparty samenstelt. En ik heb goed nieuws, ik mag namelijk een maand lang 25% korting geven aan mijn lezeressen als jij nu bij JWLZ bestelt! Gebruik bij het afrekenen de code JWLZROMY om je korting te verrekenen.

En dat is nog niet alles..Ik geef namelijk een identiek setje armbandjes van JWLZ weg! Wat moet je hiervoor doen? LIKE JWLZ en Styled by Romy op Facebook, en vertel meteen even onder deze blogpost waarom jij deze armparty verdient! De winnares krijgt persoonlijk bericht, dus laat even je contactgegevens achter. Wat vind jij van mijn look? Fijne vrijdag, girls!

Styled by Romy

7 gedachten over “Look of the Day & Winactie: A touch of Leopard

  1. Hele mooie outfit, ik ben juist gek op alles in het zwart in de herfst en winter en deel ook zeker je mening dat je er in de herfst en winter ook vrouwelijk uit kunt zien! Natuurlijk doe ik ook heeel graag mee aan de winactie 🙂

  2. Wow, supergaaf! Ik wil dit setje graag cadeau geven aan mijn zus. Ze vindt het leuk om een basic outfit te dragen met coole sieraden. Ik vind het setje armbanden supermooi staan bij jouw zwarte outfit. De leopard tas vind ik erg leuk. 🙂

  3. Wat een mooi gekozen outfit, zoals gewoonlijk 🙂
    Deze armcandy van JWlZ maakt het outfit helemaal af!
    Helaas heb ik geen facebook, maar toch maak ik graag kans op deze armbanden set.

    Zou graag deze set winnen om mezelf op te peppen voor mijn afstuderen, zit momenteel in een dipje.

  4. Wauw, elegant en chique! De accesoires maken je look compleet! De sieraden passen perfect bijn mijn outfits en geven een finishing touch 😉 dit heb ik geliked en geshared.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven