Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Primark Kerstcollectie W2014/’15

collage2collage3

Ben jij, net als ik, ook al volop bezig met het (in je hoofd) samenstellen van jouw Partylooks voor komend feestseizoen? Dan heb ik goed nieuws! Ik kreeg namelijk een heerlijk persbericht in mijn mailbox van Primark, en daar word ik altijd heel blij van. Ook dit najaar vind je er weer een on trend en vooral betaalbare Kerstcollectie. Ik zocht alvast mijn favoriete showstoppers uit! Naast korte, sexy paillettenjurkjes en torenhoge heels vind je er ook comfortabele breisels om heerlijk mee op de bank te chillen. De prachtige, rijke kleuren en mooie silhouetten vielen mij het meest op. Het mooie navy jurkje met gouden retro print is zeker een favoriet van me. Ook vind ik het harige tasje perfect voor een Kerstdiner! In het classy rode jurkje wil ik zeker weten op Kerstavond onder de boom cadeautjes uitpakken. Op naar Primark dus, komende Kerst! Welke look is jouw favoriet?

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven