Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REPORT: Exclusieve merken bij Luxury4LifePR

l2l3l4l5l6

Eén van de leukste dingen die ik mag meemaken als Personal shopper & Fashionblogger, is dat ik word uitgenodigd voor events en persdagen! Ik werd gisteren uitgenodigd door Luxury4Life PR om gezellig langs te komen en hun mooie collectie te bekijken. Luxury4Life heeft een vrij exclusief aanbod aan merken. Dat vind ik juist het allerleukste aan dit PRbureau, want je weet in ieder geval zeker dat je iets in handen hebt dat minder bekend is bij de massa!

Rodrigo Otazu is natuurlijk wel een bekend label, en ik kon mijn ogen bijna niet afhouden van de prachtige groene armband met gouden hart die op tafel lag. Ik mocht ook kleding passen, en ging voor een geweldige jas met digitale print van ‘The Stories Store’. Dit merk heeft geweldige, unieke kleding waarop zelf gefotografeerde afbeeldingen te zien zijn! CheyAnne is een wat draagbaarder accessoire-merk met sjaals, clutches en leuke sieraden. Leuk; ik mocht een sieraad van dit merk uitkiezen! Je zult mijn mooie nieuwe armband snel zien in een outfitpost. Karmaloog vond ik echt een geweldig merk vanwege de exclusiviteit; van alle items is er maar één stuk gemaakt. Het merk is van twee 23-jarige jongens met een unieke stijl en een liefde voor krokodillen -en slangenprints, leer en een stoere, urban uitstraling. Sunnery James, Ryan Marciano en Michael Mendoza zijn al fan!

Verder vond ik nog superleuke tassen bij Old School bags, fijne en sophisticated sieraadjes bij Tiger & Lily en stoere, rauwe items bij Radical. Ook Tutu Chic, een voor mij nog onbekend merk, had supergave, kleurrijke en vrouwelijke jurkjes! Hier wil ik zeker weten snel iets van lenen. Wat vinden jullie van de merken van Luxury4Life, zijn jullie er al bekend mee?

Styled by Romy

Een gedachte over “REPORT: Exclusieve merken bij Luxury4LifePR”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven