INSPIRATIEPOST: From Winter to Spring

[show_shopthepost_widget id=”2315871″]

New Look Grey Belted Longline Coat / Topshop Super Rip Jamie Jeans / KENDALL + KYLIE Logan Circle-Heel Metallic Chelsea Booties / Romwe Pink Push Lock Structured Chain Bag / Michael Kors MK5353 Women’s Parker Chronograph Stainless Steel Watch / MONICA VINADER Linear woven 18ct gold vermeil friendship bracelet / J.Crew Tassel earrings / Mango strik jumper / Smashbox L.A. Lights palette / Yoins Grey Beanie Hat

Mijn hart maakte afgelopen week een sprongetje – mijn favoriete winkels worden momenteel alweer gevuld met de mooiste lente-trends. Tijdens een rondje stad zag ik prachtige, lichtroze truien, fijne, gescheurde jeans, suikerzoete tasjes en pastelkleurige jassen. Het goede nieuws is natuurlijk dat we deze snoepkleurtjes nu al kunnen dragen! Bijvoorbeeld met neutraal grijs, zoals hierboven. Ik stelde een comfortabele maar toch ook heel meisjesachtige outfit voor jullie samen, die jullie nu al makkelijk kunnen dragen om de kou in te trotseren.

Natuurlijk moest ik dé trui van dit seizoen er ook bij zetten – ik ben helemaal verliefd op dit prachtige breisel van Mango in de perfecte kleur roze. De zilveren laarsjes van KENDALL + KYLIE maken het geheel natuurlijk iets stoerder. Wat vind jij van deze outfit?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”333039″]

6 Comments
 • Wendy
  januari 10, 2017

  Die roze trui vind ik echt geweldig! Die wil ik <3

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Edgy look
  januari 10, 2017

  WIl zelf nog wat kopen voor de verjaardag van m’n zusje, dit zou ze vast wel leuk vinden denk ik.

  Gr.
  Bjorn

 • Manon
  januari 10, 2017

  Ik denk dat die trui na dit artikel uitverkocht zal zijn. Zooo leuk!

 • Sandra
  januari 11, 2017

  Je hebt hele leuke items geselecteerd. Ik zie al een paar die ik wil hebben zoals de schoenen, choker en tas, love it <3 – https://esseremoda.nl/sweater-weather-days/

 • Marsha
  januari 11, 2017

  Ik vind deze kleurencombinatie echt geweldig!

 • Beauty blogger
  augustus 15, 2019

  Het ziet er zo mooi en aantrekkelijk uit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *