Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

HOTSPOT: Teds all day brunch Utrecht

Je zag het eergisteren waarschijnlijk al langskomen op mijn Instagram: samen met Anniek bezocht ik na het maken van outfitfoto’s, de nieuwe hotspot Teds all day brunch Utrecht. Ik had al eerder over Teds gehoord, want ze zaten al aan de Bosboom Toussaintstraat 60 in Amsterdam. Nu zit er dus ook zo’n fijne brunchplek in Utrecht! Naar mijn mening wordt mijn woonplaatsje steeds leuker op het gebied van horeca – het oog wil ook wat, en wij bloggers geven natuurlijk de voorkeur aan Insta-waardige eetplekken.

Wat Teds zo bijzonder maakt is dat ze de hele wereld afstruinen naar inspiratie voor hun gerechten. Teds is laagdrempelig, stoer en eerlijk en omschrijft zichzelf nog het beste als een gezellige huiskamer waarin je heerlijk kunt lunchen, brunchen en werken natuurlijk. Voor mij is het de perfecte plek om neer te strijken met mijn laptop en telefoon. Naast koffie en theetjes heb je er ook cocktails, wijn en borrelhapjes om je avond mee in te luiden.

Het leukste aan Teds in Utrecht vind ik de indeling: je kunt er gaan zitten in de heerlijke huiskamer met hippe, fluwelen banken en marmeren tafeltjes, maar je kunt er ook eten in de binnentuin of aan de bar. Teds sluit elke dag om 17:00, maar je kunt de hotspot ook afhuren voor een feestje of borrel. Op de menukaart vind je echt enorm veel keus. Mijn keuze viel al snel op de bananen-pannenkoekjes met Nutella, maar je hebt er ook yoghurt met zelfgemaakte granola of fruit, sandwiches, groenteburgers, salades en soep.

[show_shopthepost_widget id=”2335784″]Mocht je alleen even iets kleins willen eten, dan kun je er terecht voor hele lekkere taartjes, muffins en koekjes. De meiden uit de bediening zijn in ieder geval enorm aardig en begrijpen maar al te goed dat je tijdens je lunch of brunch druk bezig bent met het maken van stijlvolle foto’s van het geweldige interieur. Mijn bananen-pannenkoek was ontzettend lekker, snel geserveerd en ook nog eens goed vullend. Ik vond de prijzen trouwens erg gemiddeld – het is niet heel goedkoop maar ook zeker niet duur. Voor mijn pannenkoeken betaalde ik 7,50.

Mocht je Teds all day brunch Utrecht nu ook willen bezoeken, ga dan naar Lichte Gaard 8, 3511 KT in Utrecht. Leuk nieuwtje: binnenkort opent Teds ook een vestiging in Den Bosch! Kende jij deze hotspot al? Vinden jullie het leuk als ik vaker leuke eetplekken bezoek?

Styled by Romy

4 gedachten over “HOTSPOT: Teds all day brunch Utrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven