LOOK OF THE DAY: A Cup of Depresso

2345678910Bomberjack: SuperTrash – T-shirt: Hip voor de HebRok, panty, ring & laarsjes: H&M – Oorbellen, ketting & tas: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Sayila beads, My Jewellery, Costes, ModeMusthaves, ‘t Gasseltje & Pracht
Foto’s: Marleen Schuurman

Good morning, fashionista’s! Vandaag weer een lookje online waarin ik mijn nieuwe bomberjack van SuperTrash draag! Ik vind de huidige collectie van SuperTrash echt fantastisch, en was nog op zoek naar een bomberjackje. Afgelopen zaterdag scoorde ik dit jasje voor maar 34 euro, echt waar! En dat terwijl de oorspronkelijke prijs 149,95 was, wat een geluk. Ik combineer het jasje met mijn nieuwe T-shirt van Hip voor de Heb. Hip voor de Heb vroeg mij of ik niet alvast een eigen shirt uit hun Tee collection wilde ontvangen, daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen!

Hip voor de Heb heeft een superleuke Tee collection met daarin dé it-shirtjes van dit moment. Je kunt ze samenstellen naar iedere kleur en tekst. Er zijn superleuke teksten beschikbaar, dus shop snel! Ik besloot het shirt te combineren met mijn midi-skirt van H&M. Die heb ik eigenlijk al sinds afgelopen najaar, maar nog nooit gedragen! Ik zie hem deze zomer helemaal voor me met een witte top en mooie heels of sandaaltjes eronder! Voor die girly touch heb ik mijn outfitje afgestyled met mijn favoriete pastelkleurige sieraadjes en tas, en de studded boots voor een wat stoerder randje.

Deze outfit droeg ik gisteren tijdens een heerlijk middagje in Utrecht met mijn vriendin Marleen. We hebben eerst samen wat gegeten en gedronken en gingen daarna door naar een superleuk tuintje bij de Dom om foto’s te maken! Wat vind jij van mijn outfit, en ben je ook zo gek op de bomberjack-trend? Hoe vind je mijn Depresso-shirt? Ik wens je een fashionable dinsdag!

Shop the Look!

10 Comments
 • Tineke
  maart 31, 2015

  Prachtige outfit, ik vind het shirt zo gaaf!
  Liefs

 • come-moda
  maart 31, 2015

  Leuke outfit! Mooi gecombineerd

 • Frederique
  maart 31, 2015

  Wat zijn die laarsjes super leuk zeg!
  x Frederique -http://fablefrique.com

 • Sofie
  maart 31, 2015

  Hele leuke outfit, zeker van de shoenen ben ik een grote fan 🙂 Sofie xx

 • Patricia
  maart 31, 2015

  Weer een fijne inspiratiepost 🙂

  P.s. Is de wedstrijd morgen ook voor mensen zonder facebook? Kan telkens niet bij de winacties meedoen omdat ik geen facebook heb, snif

 • Karen Farber
  maart 31, 2015

  Cute look! I so love that tee

  http://www.littleblackshell.com

 • Franny
  april 1, 2015

  Vind het jasje super!

 • Dionne
  april 1, 2015

  Wat een super leuke gecombineerde outfit!

 • Jacky Baan
  april 8, 2015

  Ik houd van dat t-shirt!!!
  Super outfit heb je aan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *