Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Favorieten: National Glamour Day 2015 Shoppinglist

23

Waarschijnlijk had jij het al dik in je agenda gemarkeerd, maar vandaag is het dan zover: National Glamour Day! Wat is er nu heerlijker dan je weekend stylish inluiden met fijne kortingen, bij je favoriete shops? Omdat niet iedereen de tijd (of zin) heeft om de drukke stad in te duiken, maakte ik mijn persoonlijke wishlist met mijn favoriete items die jij meteen mét Glamourkorting kunt shoppen. Je kunt namelijk ook gewoon online winkelen met een aantrekkelijke korting van 20%.

Eerste stop: Men at Work. Ik kom hier eigenlijk nooit, maar mijn zusje heeft gisteren toevallig een súperleuk jasje gescoord. Toen ik nieuwsgierig ging rondkijken spotte ik de ene na de andere musthave. Dit roze bomberjack en het mintgroene shortje horen gewoon in je voorjaarsgarderobe thuis. Bij Costes ben je aan het juiste adres voor stylish oversized blazers, pythonprint sneakers en dit té leuke aztecprint gilet. Shop er meteen lila accessoires bij van H&M en Asos, want dat is natuurlijk dé kleur van dit moment.

Omdat je dit seizoen niet zonder een goede, spitse pump kunt moet je ook echt even een pitstop bij Dolcis maken voor dit mooie nude paar. Andere mooie nudes shop je bij SuperTrash en Loavies. Voor je hippe flared jeans ga je naar Mango, en je favoriete oogschaduwpalet en bronzing pearls scoor je met fijne korting bij The Body Shop! En als dan je shoppinghonger nóg niet gestild is, scoor je voor ‘s avonds bij je relaxmomentje at home deze heerlijke Rituals geurstokjes en geurkaars. Ik wens je een hele fijne National Glamour Day, een heerlijk weekend en ik hoor graag wat jij vandaag gaat scoren! Ik ga nog even online shoppen!

Styled by Romy

4 gedachten over “Favorieten: National Glamour Day 2015 Shoppinglist

  1. Ik ben dol op rituals, die ketting van de H&M is ook erg mooi! Ik ben vanochtend net de stad in geweest maar ben die ketting van de H&M helaas niet tegengekomen!
    Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven