Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WINACTIE: Win Vest van Fresh Collection t.w.v. €149,95!

23456

Nee, dit is absoluut geen 1 april-grap! Om april meteen fashionable af te trappen, mag ik vandaag een prachtig gebreid vest van Fresh Collection weggeven! Al eerder kon je in mijn outfitpost zien hoe ik mijn eigen Fresh Collection vest combineer, maar vandaag mag ik een gelukkige lezeres blij maken met dit pareltje, dat echt een essential in je kast is.

Eerst over Fresh Collection, kende jij dit mooie merk al? Ik kende het nog niet, maar werd aangenaam verrast op de persdag van LeadsMe PR afgelopen dinsdag. Daar hing namelijk de prachtige Fresh Collection-zomercollectie. Kleding van Fresh Collection is hip, stoer, vrouwelijk en oneindig te combineren. Het is een merk met items waarin je je vrouwelijk voelt, en tegelijkertijd comfortabel. Het merk haalt het mooiste in ons vrouwen naar boven! Bij Fresh! wordt kleding niet naar één seizoen ontworpen, maar het zijn allemaal tijdloze kledingstukken die je altijd opnieuw kunt dragen. Wel worden er elk seizoen nieuwe kleuren en vernieuwingen aangebracht om te blijven verrassen. En verrast ben ik zeker, ik woon bijna in mijn eigen Fresh Collection-vest: perfect voor een casual dagje op de bank met een comfortabele legging, maar ook juist voor een zakelijke afspraak of date night met mooie high heels en een leren broek eronder.

Het prachtige vest dat ik vandaag mag weggeven komt uit de nieuwste zomercollectie van Fresh, en heeft een schitterende nude tint die bij vrijwel iedere huid mooi staat. Het vest is lang, een tikkeltje oversized en heerlijk om in weg te duiken. Het is gemaakt van 48% katoen, 19% mohair, 19% wol en 14% polyamide. Op het vest zitten parelmoeren knopen. Het vest voelt heerlijk luxe aan op de huid. Het is een maat 36, maar past door de pasvorm ook perfect met een 38 of 40! Wat moet je doen om te winnen?

<3 Like Styled by Romy op Facebook, heb je geen Facebook? Volg dan de stap hieronder
<3 Laat hieronder een leuke comment achter waarom jij dit vest verdient, of hoe je hem zou stylen
<3 Extra kans maak je door @StyledbyRomy op Instagram te volgen!

De lucky winnares wordt aanstaande woensdag 8 april bekendgemaakt via de mail, laat dus je mail achter in je comment. Een hele fijne woensdag en good luck!

Styled by Romy

45 gedachten over “WINACTIE: Win Vest van Fresh Collection t.w.v. €149,95!

 1. Zeker een heel mooi vest, kun je met veel items combineren , lijkt me een onmisbaar item voor dit voorjaar! En ja ik kon het merk al, ze hebben een hele mooie collectie!

 2. Wat een prachtig vest! Ik ben echt een cardigan-lover, en deze zou perfect zijn in mijn collectie. Ik heb eigenlijk nog geen roze cardigan en deze is werkelijk prachtig!

 3. Wowie! Dit comfortabele maxivest zou ik shabby-chique combineren met een kanten jurkje en m’n roségouden laarsjes! Maar eigenlijk kan je er alle kanten mee op!

 4. Wauw! Ik ben echt een vestenmensen. Ik vind vooral de kleur heel erg mooi!
  Ik zou ‘m met een mooie statement ketting dragen. Onder het vest een leuk blousje of een shirtje met een grappige tekst.
  Verder ben ik helemaal verliefd op highwaisted jeans met een rip op die knie. Daar heb ik verschillende kleuren van.

  <3

 5. Ik volg je al een tijd via beide socialmedia en wordt steeds weer geinspireerd door je outfits! Mijn kast kan wel een lente en kleur boost gebruiken met dit leuke item! Denk dat het ook mooi staat bij een lichte, destroyed jeans, mooie open hak er onder en afstylen met leuke sieraden. Fingers crossed!

 6. Oh, wauw!!
  Zeker geen 1 april grap!

  Ik verdien dit vest, hihi, omdat ik altijd, maar dan eigenlijk ook altijd zwart draag en iedereen zegt dat ik kleur moet dragen en dat kleur mij staat.
  Maar toch sla ik de meeste kleuren over en koop ik snel weer zwart!

  Dit vest zou ik combineren op een jurkje, lekker zomers!
  Of op een (komt ‘ie weer) zwarte leren kokkerok met blouse!

  Liefs!

 7. Waaaaaauw! Wat een prachtig, geweldig mooi vest! Ik hou van vesten, ideaal tijdens frissere lente/herfstdagen 🙂 kan er geen genoeg van hebben 😉 *hinthint* hihi.
  Ik zou dat vest stylen, zoals jij dat pas geleden ook deed in één van je vorige posts, hele mooie stijl is dat! Met een leuk shirt, grijze (of iets wat daar op lijkt) jeans.. een aantal leuke sieraden.. EN dat vest <3 ooohhh Lovely!

  Liefs,
  Sandra (Sandra Wijnhoven op Facebook, @Sandrahpw op IG)

 8. Lekker vest! Deze zou ik goed kunnen gebruiken om te relaxen in de avonden in Spanje. Ik ga namelijk in augustus voor een half jaar naar Spanje. Ik volg je al op alles. Fingers crossed.

 9. Wauwie! Vind het rond deze tijd van het jaar vaak erg lastig om een leuke outfit uit te zoeken, te koud voor de leuke pastel- en felgekleurde blazertjes maar al m’n truitjes en vestjes die perfect passen bij dit weer zijn zo somber qua kleur.
  Deze is perfect! 😀 ik waag een kansje!

 10. Geweldig kleurtje! Helemaal hip voor de lente in combinatie met het weer, dat helaas geen met-zonder jas/vest toe laat. Maar wie wilt dat nu, als je dit vest in de kast hebt hangen? En anders een superleuk item, voor als het in de avond afkoelt. Ik draag graag jurken en zou hem daarmee stylen, of met een leuke short + schattig shirtje zoals jij hebt laten zien op de foto.

  Ook echt een gave ketting. Ik ga je volgen!

  Liefs,
  Rowenda

 11. Ik kan heel veel redenen verzinnen waarom ik verdien dat ik hem moet winnen en ik weet zoveel manieren km te styling maar…… ik wil hem gewoon! 🙂 dat is het beste antwoord.

 12. Al heel lang ben ik op zoek naar zo’n lang, oversized vest als deze. Ik zou dan ook onwijs blij zijn om hem in mijn kast te mogen hebben! Deze cardigan vind ik perfect, omdat hij comfy is, maar toch heel stylish. Ook heb ik dit soort kleuren nog niet zoveel in mijn kast hangen. Ik zou hem dragen met mijn leren broek, daaronder stoere boots en het afmaken met gouden sieraden.

  Liefs xxx

 13. Ahh prachtig vest! Ik vind hem echt mooi voor in de zomer, met een simpel wit shirtje, een shortje en mooie teenslippers. Of over een heel dun spaghetti jurkje voor in de frisse avonden met pumps. Succes iedereen <3 Liefs Sabrina

 14. Bij mijn lengte (1.85) passen lange vesten perfect…
  Omdat ik het snel koud heb is een lekker warm vest perfect….
  Omdat ik vrij bleek ben staat een kleurtje mij prima….
  Deze mooie kleur ontbreekt nog in mijn garderobe…
  Pas perfect bij een skinny broek, maar ook bij een van mijn jurkjes….

 15. Prachtig vest! Ik ben kleuterjuf en ben dus vaak buiten. Dan sta ik vaak te bibberen van de kou. ⛄️⛄️ daarom kan ik dit mooie vest goed gebruiken. Hippe juf die er na 3 kwartier buiten niet uitziet als een ijspopje

 16. wauw wat een super mooi vest! mooie kleur voor de lente!
  Ik ben echt gek op vesten en ik combineer deze graag met een leuke top met een tekst erop of een witte of zwarte basic top. bij dit vest zou ik dat ook doen en om het af te maken zou ik er een mooie ketting bij dragen!
  Ik wil dit vest heel graag, omdat ik nu voornamelijk nog winterse vesten heb en vesten graag het hele jaar door draag en deze gewoon heel erg mooi is!

 17. Wow dit vest is gewoon perfect! Ik zie al helemaal voor me hoe ik het draag. Van de zomer op een festival om je ‘s avonds warm te houden. Met een mooi high waisted spijkersshortje, fijn topje en toffe hoed. Maak je mij blij? 😉

 18. Ik doe mee! Volg je al lang op Facebook én Instagram, dus dat zit allemaal wel goed 😉 Prachtig vest, fijne kleur en mooi merk. Ik hoop op winnen!!!

 19. Wat een leuke acties heb je toch altijd Romy! Deze laat ik zeker niet aan me voorbij gaan. Wat een pareltje van een vest! Ik volg je al een tijd op social media dus dat is geen probleem. Ik vind het setje van jou van vorige week erg mooi met dit vest! Ik heb toen dezelfde broek en hetzelfde t-shirt besteld bij H&M! Dus ik zou jou lekker nabouwen en het precies op dezelfde manier aantrekken, hihi. Maar natuurlijk is dit vest op zó veel manieren te combineren! Echt fijn nu voor het ‘tussen in’ seizoen. Zeker erg welkom in mijn kledingkast! Iedereen succes; ik wacht in spanning af! 🙂

 20. Waauuuw echt een super mooi vest ik zou m combineren met een high waisted zwart leren broek high heels & een strakke witte blouse en een leuk hoedje erbij:) dus kom maar op!!

 21. Hai Romy, wat zou ik graag kans maken op dit prachtige vest! Ik kende dit merk voorheen niet, pas sinds jouw vorige blog. Wat mij aanspreekt is dat de kleding van Fresh collection puur en mooi is en de slogan: maak de wereld een beetje mooier, begin bij jezelf….

  Graag maak ik kans op dit vest omdat ik druk aan mijn afstuderen bezig ben en ik daardoor weinig tijd en geld te besteden heb aan nieuwe kleding. Ik heb geen facebook, maar hoop toch kans te maken om dit vest te winnen!

  Het grijze shirtje waarmee je het andere vest van Fresh collection draagt in je blog met bijpassende ketting, hangen al in de kast. Nu alleen nog het prachtige vest … 🙂

  Groetjes ,
  Patricia

 22. Dat is een ECHTE MUST-have nu voor het voorjaar! Heerlijk warm, lekker lang, mooi casual en super fashionable! Ik heb afgelopen winter een trui gekocht van Fresh Collection en daar heb ik onwijs veel plezier van. Nu voor de lente zo’n prachtig mooi vest winnen van dit top-merk zou echt AWESOME zijn, Romy! De kleur spreekt mij heel erg aan en ik zou hem eindeloos kunnen combineren.. Een witte top eronder, een zwarte legging & some slip-on sneakers? Of een lichte stoere jeans met een printed stoere top met een paar boots? Het zou allemaal heel erg gaaf kunnen staan, ik maak daarom super graag een kans :)!!

 23. Leuk dat we deze kans krijgen Romy :)!

  Fresh collection is mijn favoriete kledingmerk. Zij hebben hele stijlvolle kleding met een casual tintje en daar hou ik van!

  Dit vest is heel erg gaaf en heeft een mooi model. Die zou leuk te dragen zijn op een nette manier met een blouse eronder voor naar het werk, maar ook lekker stoer en casual met een top eronder en een jeans voor als ik ga shoppen.

  Dit vest is helemaal iets voor mij, ik zou er wel raad mee weten!

 24. Super vest!! Ik zou het combineren met een stoere jeans en een t-shirt. Afgemaakt met een statement necklace en een paar comfy sneakers. Heerlijk om te dragen met dit koude/regenachtig weer.

 25. Wouw, wat een superheerlijk mooi warm vest! Ik ben nogal een koukleum, en zeker nu het weer stormt en regent de afgelopen dagen vind ik het heerlijk om lekker weg te kunnen kruipen in een warm vest! Ik zou dit vest dan ook dragen als “eye-catcher” van de look. Een donkere skinny jeans erbij met een effen shirt en dan dit heerlijke vest! Wanneer ik de deur uit ga een paar stoere sneakers erbij en ik ben klaar om te gaan!

 26. Ik heb het altijd koud dus ik draag vaak jasjes en vestjes. Deze is leuk voor het voorjaar vanwege haar vrolijke kleur. Ik zou dit vest combineren met pasteltinten of een leuk wit shirt. Ik heb maat S. Ik likete je al via Facebook en ik volg je nu ook via Instagram.

 27. Mijn garderobe kan wel een leuk kleurtje gebruiken! Ik draag voornamelijk zwart. Dus mijn vrienden zullen versteld staan als ik met dit kleurige vestje kom aanzetten (geen zwart)!

  Liefs,

  Fabienne

 28. Echt een heel gaaf vest!! Weer wat heel anders dan wat ik in m’n kast heb hangen.
  Ik zou m met een leuk jurkje combineren, of met een broek met rechte pijpen. Om een taille te creëren zou ik er ook nog een mooie riem bij zoeken ☺️

  Liefs, Marlies

 29. OOhhhhh waar niet bij !!! Maar liefst met een gescheurde jeans en mooie nude kleurige blouse of shirt eronder en heerlijk boots 😉

 30. Ik vind het echt een cosy vest,heerlijk voor als het net te koud is zonder jas en de kleur is overal mooi bij.Ik zou het dragen bij een skinny jeans en een wit t-shirt en een paar gave Stan Smith Solid sneakers van Pharrell

 31. Wat een mooie vest ! Prachtig ! Heerlijk warm ! Helemaal trendy ! Vrouwelijk ! Mooi van kleur ! Helemaal mijn smaak ! Ik zal ongetwijfeld dolgelukkig zijn met zo’n prachtige vest <3 Ik beloof als ik hem zal winnen ik hem met veel trots en plezier zal dragen .Met dit trendy vest aan begint elke dag goed en de koude avonden worden meer aangenaam . OM dit prachtige vest te winnen zal echt puur happiness zijn ! Zoals elke vrouw ben ik dolgelukkig als ik nieuwe trendy kleding kan aanschaffen . Dit vest zal zonder twijfel een geweldige aanwinst zijn voor mijn kledingkast !

 32. Wow, lijkt me top om deze te winnen, echt heel erg mooi 🙂 ik ben een aantal maanden geleden afgestudeerd en momenteel aan het solliciteren, maar dat valt niet mee, waardoor er helaas niet zoveel geld binnenkomt op het moment en ik niet zoveel kan shoppen als ik zou willen, haha ;-). Daarom zou ik superblij zijn als ik zou winnen, dit vest zou zeker een welkome aanvulling op mijn garderobe zijn! Lekker met een skinny jeans eronder en stoere sneakers of enkellaarsjes, helemaal top 🙂

 33. Oh jeetje wist niet dat ik hieronder moest reageren! Maar wat een prachtvest, mooie kleur, mooie stof en hij ziet eruit alsof die heeerlijk zit! Zou super zijn om hem te winnen!!! Ik denk dat ik dan een nieuw favo kledingstuk heb, zeker met dit weer altijd leuk en lekker erbij!❤❤❤❤❤

 34. Lieve meiden,

  Bedankt voor jullie enthousiaste deelname aan mijn winactie. De winnares heeft zojuist persoonlijk bericht gehad. Niet gewonnen? Er komt snel weer een toffe winactie online!

  Liefs Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven