Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Fierce in Fringes

2 3 4 5 6Kimono: Pull & Bear – Top: Very by Vero Moda – Broek: Loavies – Laarsjes, riem & tas: H&M – Oorbellen & ketting: Primark – Horloge: Naf Naf – Armcandy: JWLZ, Primark & Chanelery–
Foto’s: Mauricio Plein–

Hi fashionista’s! Vandaag weer een heerlijke Sunday outfitpost voor jullie. De bordeauxrode kimono met franjes hebben jullie ongetwijfeld gisteren al voorbij zien komen in mijn shoplog. Ik scoorde hem bij Pull & Bear. Onder mijn gebreide kimono draag ik een basic zwarte top en een coated broekje van Loavies. Met deze mooie broek ben ik helemaal blij; geweldige pasvorm, mooie kleur en met een fijn glanslaagje eroverheen. Ideaal om af te wisselen met mijn leren broeken.

Ik heb mijn winterse look afgestyled met mijn favo enkellaarsjes van H&M die geinspireerd zijn op de Susannah boots van Chloé. Mijn tas kocht ik ook bij H&M en is dan weer een knock off van Céline! Deze outfit is echt helemaal ‘me’ omdat ik echt van de kleurcombinatie bordeaux en zwart hou, en er uiteraard weer fijne boho sieraadjes aan toegevoegd zijn. Ook match ik mijn make-up altijd bij mijn outfit, en draag ik hier dus een berry lip en oogschaduw met een rood/koperkleurige ondertoon. De foto’s werden gisteren gemaakt, mijn nichtjes logeren een weekendje bij ons en mijn vriend en ik zijn gisteren lekker met ze op pad geweest! Wat ga jij vandaag doen, en wat vind je van mijn look?

Shop the Post

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Fierce in Fringes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven