Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

SHOPLOG: Glitter is my Favorite Color

2345678

Afgelopen week heb ik weer heerlijk geshopt, dit keer in mijn woonplaats Utrecht. De laatste tijd koop ik niet veel meer voor mezelf in fysieke winkels, omdat ik vaker voor klanten aan het shoppen ben. Wegens tijdgebrek koop ik veel online bij mijn favoriete webshops. Toch slaagde ik bij H&M en Pull & Bear. Er zat nog een H&M-giftcard in mijn portemonnee te branden die ik voor mijn verjaardag heb gekregen, en daarom kostten het rode jurkje en de metallic trui me bij elkaar slechts 9,99! Dat is nog eens lekker shoppen. De sweater met het parfumflesje bestelde ik online bij H&M voor nog geen twintig euro. Ik ben er helemaal verliefd op aangezien hij echt heel erg ‘Romy’ is ;-).

De laatste tijd ben ik gek op de collecties van Pull & Bear. Normaal gesproken vind ik Pull & Bear niet zo bij mijn stijl passen vanwege de vele crop tops en te korte shortjes. Toch vond ik er dit prachtige burgundy met zwarte vest. Het vest past heel erg binnen de huidige kimono-trend en heeft naast de leuke on trend aztecprint ook nog eens franjes aan de onderkant. Totaly me! Ik ben heel erg benieuwd naar wat jij van mijn geshopte items vindt. Shop je zelf vaak bij H&M en Pull & Bear?

Styled by Romy

Een gedachte over “SHOPLOG: Glitter is my Favorite Color”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven