Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Lost without Leather

34567Jack: By Fabrio – Faux fur gilet & Jurkje: Forever 21 – Panty & enkellaarsjes: H&M – Tas: Zara – Oorbellen & ketting: Primark – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Sfera, Primark, Chanelery & JWLZ–

Met wat frisser herfstweer trek ik al mijn faux fur gilets weer uit de kast! Ideaal voor over een mooi jurkje of over een leren motorjasje, zoals ik hier heb gedaan. Deze fake fur scoorde ik bij Forever 21 en kost nog een dertig euro. Ik draag een vrouwelijk jurkje met een stoerder jack en vind juist die combinatie zo leuk. Uiteraard heb ik mijn outfitje weer afgestyled met statement sieraden in mijn favoriete herfstkleur; burgundy. Dit lookje droeg ik gisteren tijdens het vieren van mijn 23ste verjaardag voor familie en vrienden. Morgen ben ik echt jarig! Uiteraard snel een blogpost met al mijn fashionable cadeautjes én een Primark shoplog van gisteren! Zijn jullie ook zo dol op faux furs als ik? Fijne zondag, girls.

Styled by Romy

6 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Lost without Leather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven