Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Oona Welcome Days

o2o3o4o5o6o7o8

Als het aan Oona PR ligt, dragen we komend voorjaar allemaal een metallic jurkje of rok, een oversized coat en pastelkleurige sandalen bezet met stenen! Afgelopen dinsdag mocht ik exclusief aanwezig zijn bij de Oona Welcome Days, waar de nieuwste lente -en zomercollecties werden getoond van it-merken als Magdalena, River Island, Yves Rocher, Essentiel en Liu Jo parfums.

Ik keek mijn ogen uit tussen alle prachtige collecties. We werden hartelijk ontvangen door Oona’s Nina, en kregen een rondleiding door de mooie showroom onder het genot van een heerlijke Red Velvet Cake. Oona verzorgt de PR van een heleboel prachtige, grote merken. Het was dan ook een feestje om te zien dat er in vrijwel iedere collectie metallics terugkomen! Dit blijft dus dé grote trend voor dit voorjaar. Ook de oversized, lange jas mag nog even blijven. Het bomberjack is een graag geziene gast in je lentegarderobe, liefst uitgevoerd in metallic pastel. Qua schoenen mogen we opnieuw aan de pastel pumps met spitse neus, onder anderen gezien bij River Island. Ook zag ik veel bloggerproof sandalen met doorzichtige bandjes en veel steentjes en kraaltjes.

Mijn favoriete items kwamen van Essentiel, een mooi merk dat in België heel groot is. Ik zag clutches bezaaid met kralen, metallic midi-skirts en pastelkleurige jassen. Ook Magdalena, een voor mij nog onbekend merk, liet een schitterende collectie zien waarvan alles linea recta op mijn Wishlist ging! De beautymerken komen zo langzamerhand met hun kerstcollecties, en Yves Rocher verraste mij met een práchtige, betaalbare collectie van lipsticks, lipbalms, geurkaarsen, bodyshimmers en nog veel meer. En dat allemaal in rijke bessentinten. Deze producten ga ik uitgebreid testen op mijn blog, dus stay tuned! Om jou te inspireren en alvast lenteproof te maken heb ik mijn favorieten voor je uitgezocht! Wat is jóuw persoonlijke musthave voor komende lente?

Styled by Romy

2 gedachten over “EVENT REPORT: Oona Welcome Days

  1. Met plezier op je site aangewandeld, die gaat onder favorieten.Zo blijven we op de hoogte van alles wat wij vrouwen willen 😉 Groetjes en Liefs Roxanne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven