Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: My Easter Look!

234567891011Fluffy cardigan: Kiro by Kim – Blazer, skinny & sneakers: H&M – Top: Guts & Gusto – Tas: Primark – Riempje: Forever 21 – Oorbellen: ByJust – Kettinkjes: Jewellsshop & Accessorize – Ring: Starfish via Ciraad – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Costes, ModeMusthaves, Pracht & Fashion by Fleur
Foto’s: Mauricio Plein / Ayla van den Bergh

Hebben jullie een fijne Eerste Paasdag gehad? Ik wel! Gisteren was ik bij mijn moeder thuis, en samen met mijn moeder, haar vriend, mijn vriend en mijn zusje hebben we een lekkere wandeling gemaakt en zijn we wat wezen eten. Ook had mijn moeder een heerlijke paasbrunch gemaakt voor ons! Omdat ik bij Pasen meteen denk aan pastelkleurtjes, koos ik voor een frisse maar pastelkleurige look. Het fluffy vest van Kiro by Kim is misschien wel het favoriete kledingstuk uit mijn garderobe; een prachtig, comfortabel en handgemaakt vest dat iedere cent waard is.

Ik draag onder het vest een lila top van Guts & Gusto, die ze mij opstuurden samen met een superleuk setje oorbellen! Met de kortingscode ‘STYLEDBYROMY15’ krijg je nog steeds 15% korting op al je aankopen bij deze leuke webshop! De nudekleurige skinny en de sneakers zijn van H&M; tijdloze items die ik vaak draag. En iedere look is meteen helemaal af met frisse witte sneakers! Het prachtige witte blazertje met gouden paillettenrand is ook van H&M en komt uit de partycollectie van 2014. Mijn oorbellen met muntjes kreeg ik cadeau van ByJust, een supermooie webshop met hele fijne, handmade sieraadjes waar bijvoorbeeld ook Gooisch Meisje Pauline Wingelaar mee gespot werd!

Verder draag ik mijn Primark tas, die ik inmiddels ook al een tijdje heb maar die toch bij elke outfit weer matcht. Ik heb mijn lookje afgestyled met layered kettinkjes, mijn favoriete horloge, mijn Starfish-ring met echte Swarovski, en mijn nieuwe armbandjes van Fashion by Fleur! Lieve Petra stuurde mij het 100% zijden ‘Tender Rose’ armbandje toe, en het nieuwste ‘Rakhi Balance’ bandje. Met deze look heb ik zeker een geslaagde Pasen gehad! Wat vind jij van mijn outfit, en wat heb je zelf gedaan gisteren? Ik wens je nog even een fijne Tweede Paasdag toe!

Shop the Look!

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: My Easter Look!”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven