Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Natuurlijke producten van Cotton and Scents

2Naast fashion addicted, ben ik natuurlijk ook helemaal gek op mooie beautyproducten en food! Ik ontdekte pas geleden de webshop Cotton and Scents en werd blij verrast door hun mooie assortiment. Ik kreeg een aantal producten toegestuurd die ik kon gaan uitproberen, en ontving een pakketje met twee heerlijke theesoorten, een likorette en een heerlijke zeep. Hieronder geef ik mijn mening over deze natuurlijke, handgemaakte producten!

<3 Sweet Pink Marshmallow Tea
34In dit superschattige theeblikje zit 30 gram thee. Het is een heerlijke zoete thee met de rijke smaak van marshmallows, en ik vind deze smaak ook nog eens super origineel! Want waarom zou je marshmallows alleen boven het kampvuur roosteren als je ze ook in je thee kunt verwerken? In de thee zitten naast marshmallows ook appel, hibiscusbloem, rode biet en rozenblaadjes. Een blikje kost €6,90.

<3 Handmade Lavender, Rosemary, Thyme & Mint soap
5Deze heerlijke zeep met rozemarijn, lavendel, tijm en munt geeft een heerlijk ontspannend gevoel onder de douche. De geur is erg zacht en subtiel aanwezig, en de zeep geeft een lekker schuim af. Je kunt hem voor zowel je lichaam als handen gebruiken. De zeep bestaat uit 100% natuurlijke producten en kost €5,50.

<3 Blooming Tea
67Dit vond ik toch wel heel bijzonder! Wanneer je deze theebloem in een theeglas doet, en er kokend water overheen giet, ontpopt hij zich tot een prachtige bloem! Het duurde bij mij ongeveer 4 minuten voordat de bloem uitgekomen was. De thee zelf smaakt erg natuurlijk. Mijn theebloem bestond uit lelie, jasmijn en Yin Zhen groene thee. Je kunt er één kopen voor €2,25.

<3 Truffel likorette
8Deze likorette gebruik je in of bij de koffie, of bij het dessert. Je kunt het ook in taartbeslag verwerken! Het wordt een likorette genoemd omdat het alcoholpercentage niet boven de 15% uitkomt, zoals bij een normale likeur. Helaas drink ik zelf geen koffie of alcohol, dus ik kon deze likorette niet uittesten. Wel is dit een superleuk cadeau voor iemand die daar wél van houdt! Een flesje kost €2,50 en heeft een heerlijke truffelsmaak.

Naast al deze heerlijke producten vind je bij Cotton and Scents betaalbare en fijne verzorgingsproducten als shampoo bars, zeep en rozenwater, en leuke cadeausets. Ook mannen kunnen hier goed slagen met een aparte mannenafdeling! Voor de foodlovers zijn er lekkere theesoorten, kruiden en likeuren. Als ik leuke, originele cadeautjes voor vriendinnen nodig heb, weet ik voortaan waar ik moet zijn! Wat vind jij van de producten van Cotton and Scents, kende je deze webshop al?

Styled by Romy

Een gedachte over “NEW IN: Natuurlijke producten van Cotton and Scents”"

  1. Wat grappig die smarshmallowthee! Je moet er maar opkomen om zoiets in je thee te mengen.

    Die bloementhee ken ik wel, die haal ik soms bij de Chinese supermarkt. Werkt heel goed als je indruk wil maken op mensen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven