Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Summer Proof sieraden van FashionThings

2345

De afgelopen paar dagen ben ik echt enorm druk geweest met werken, en dan is het altijd extra leuk als er spannende pakketjes op de deurmat liggen bij thuiskomst! Vorige week werd ik verrast door Viv van FashionThings, een superleuke en nieuwe webshop met betaalbare accessoires en sieraden waar wij modemeisjes heel blij van worden. Je vindt er bijvoorbeeld mooie statement kettingen, temporary tattoo’s, leuke tasjes, festival proof bloemenkransen en nog veel meer.

Viv stuurde mij een pakketje op met daarin de turquoise statement ketting mét bijpassende turquoise oorbellen, de double pearl earrings, een schattig Love-armbandje, goudkleurige hartjesoorbellen en een vel temporary tattoo’s. Net wat een fashionista nodig heeft om haar lente-garderobe mee compleet te maken! De turquoise ketting is toch wel mijn favoriet, die zie ik al helemaal voor me op een wit blazertje met een eenvoudig wit T-shirt eronder. Het Love-armbandje en de hartjesoorbellen zijn lekker subtiel, en heb ik dus al meerdere keren tijdens mijn werk gedragen! Ik ben helemaal blij met mijn superleuke nieuwe sieraden, die ik naar verschillende gelegenheden en met verschillende stijlen kan dragen!

Hebberig geworden bij het zien van deze te leuke sieraadjes? Vul dan bij het afrekenen op FashionThings.nl de code ‘StyledbyRomy’ in voor een fijne 20% korting! De code is nog de gehele maand april geldig. Shop ze! Wat vind jij van mijn nieuwe sieraden?

Styled by Romy

2 gedachten over “NEW IN: Summer Proof sieraden van FashionThings

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven