Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: The Little Things

234567891011Waterfall vest: Loavies – Top: Primark – Jeans & ring: H&M – Brogues: ASOS – Tas & lang gouden kettinkje met munt: Accessorize – Riempje: Forever 21 – Oorbellen & kettinkje met steen: Jewellsshop – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Jewellsshop, Costes Fashion, ModeMusthaves, Pracht & ‘t Gasseltje
Foto’s: Delicia Owens

Enjoy the Little Things! Die quote kwam er bij mij op toen ik deze prachtige sieraadjes van webshop Jewellsshop ontving! Ik mocht een setje uitkiezen voor in een outfitpost en koos natuurlijk voor armbandjes, een kettinkje en oorbellen in nudes en pastels! Alle sieraden van Jewellsshop zijn handgemaakt met heel veel liefde, zorg en oog voor detail. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van girly kleurtjes en mooie natuurstenen. De sieraden van Jewellsshop zijn subtiel en delicaat, en perfect om mee te layeren. Dat heb ik in deze outfit dan ook gedaan!

Ik droeg dit lookje gisteren tijdens een paar afspraken in Utrecht. Na mijn afspraken ging ik met mijn beste vriendin Delicia lunchen, we hebben heerlijk op een terrasje gezeten, geshopt en vooral bijgekletst. Ik heb superleuke pastel homedeco gescoord bij oa. Tiger, nieuwe nagellakjes en heerlijke metallic macarons. Stay tuned voor een home shoplog, waar ik op dit moment mee bezig ben! Maar nu over mijn outfit: ik draag hier mijn comfortabele grijze skinny van H&M met een crispy white, scalloped top van Primark. Het prachtige waterfall jasje is van Loavies en zit echt heerlijk, ik draag hem door de nude tint heel vaak. Ik ben helemaal gelukkig met de metallic trend van nu; in deze look heb ik een koperkleurig riempje, zilveren schoenen en metallic sieraadjes om! Je mag verschillende metaaltinten dan ook naar hartenlust met elkaar combineren.

Mijn outfit heb ik afgestyled met mijn favoriete tas van Accessorize, mijn statement ring, mijn lievelingshorloge en natuurlijk een rij armbandjes. Wat vind jij van mijn lookje? Ik wens je een fijne, fashionable dinsdag!

Ook sieraadjes shoppen bij Jewellsshop? Voer dan bij het afrekenen de code ‘styledbyromy’ in voor 15% korting op je bestelling! De korting is een maand geldig, dus shoppen maar girls!

Shop That Look!

Styled by Romy

8 gedachten over “LOOK OF THE DAY: The Little Things

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven