Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT: Kom jij shoppen uit mijn Kast bij Garage Sale Utrecht?

Beeld: Eat Sleep Dress

Zou jij wel willen shoppen uit mijn kast? Dan heb ik goed nieuws voor je, want op zondag 22 maart aanstaande vindt de Garage Sale Utrecht, georganiseerd door Goed Spul en Eat Sleep Dress plaats! Hier moet je zijn om te shoppen uit de kasten van bekende mannelijke én vrouwelijke bloggers. Je vindt er kleding, maar ook make-up, schoenen, accessoires en sieraden voor een fijn prijsje. Ook kun je bij Goed Spul, de locatie van de sale, terecht voor het shoppen van vintage meubels en homedeco.

Tijdens het shoppen kun je heerlijk genieten van drinks, bites (homemade cheesecake!) en een hoofdmassage. De sale vindt plaats bij vintagewinkel Goed Spul aan de Plantage 10 in Utrecht. Met lijn 3 en 120 vanaf Utrecht Centraal is de bloggersale goed te bereiken. Het event vindt plaats van 10:00 tot 17:00, dus je hebt je hele zondag de tijd! De entree is gratis, laat je weten of je erbij bent?

bloggerssale_Utrecht3

Tipje van de sluier: ik verkoop supermooie broeken, echt suède bikerjasjes, sieraden, tassen, schoenen, jeans, truien en veel meer! Ook kun je er enkele designer items shoppen en merken als Mango, H&M, Zara, Vanilia, Primark en Accessorize. Ik hoop je te ontmoeten bij Garage Sale Utrecht!

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven