SHOPLOG: Cute & Pastel Homedeco

23456Ananas kaarsjes: H&M Home – Bloembollenvaasje & sieradenhouder: Tiger – Feather lijstje & bloem: Action – Flamingo kussen: Loavies

Afgelopen maandag was ik met mijn beste vriendinnetje in de stad, en we besloten ook even te shoppen. Aangezien ik al zoveel kleding en accessoires heb, en mijn interieur echt een lente make-over nodig heeft, ging ik shoppen voor leuke home decoratie. En met succes! Bij Action kwam ik deze supermooie imitatiebloem tegen, en het fotolijstje met veren-afbeelding had ik een tijdje geleden al geshopt. Ook de gouden en witte ananas-kaarsjes shopte ik een weekje geleden al online bij H&M, ik ben helemaal verliefd op deze schatjes <3. Tiger heeft echt een súperleuke collectie op dit moment met allemaal pastelroze, mintgroene en lichtgele decoratie. Ik shopte het cute bloembollen-vaasje voor drie euro en de ringenhouder met konijntje voor maar twee euro. Het flamingo-kussen ligt al een tijdje op onze bank en kocht ik online bij Loavies. Ik ben echt helemaal weg van de tropische interieurtrend van nu, dus dit musthave kussen kocht ik dan ook meteen! Ik ben heel benieuwd naar jullie mening over mijn homedeco, en wens jullie een heerlijke woensdag!

8 Comments
 • Tineke
  maart 18, 2015

  Dat witte ananas kaarsje heb ik ook, had jij hem niet veel groter verwacht? Mooie aankopen meid!
  Liefs

  • Styled by Romy
   maart 18, 2015

   Ik snap inderdaad wat je bedoelt, maar ik heb een hele grote ananas kaars van Zara Home dus daar kon ik hem mee vergelijken! 🙂

 • Carmen | LifeLoveAnxiety
  maart 18, 2015

  Wauw, wat leuk!
  Vooral de ananasjes en het lijstje met de veren vind ik echt heel tof!

 • Fashion Oase
  maart 18, 2015

  Die ananasjes! Ben op slag verliefd!

 • Saskia | Former Parades
  maart 18, 2015

  Ohh ik vind alles leuk!! Ik wil ook alles hebben, haha, vooral die ananas kaarsjes en dat flamingo kussentje!

  ♥♥♥ Saskia

 • Hilde Dirkmaat
  maart 18, 2015

  Super leuke items, vooral het flamingo kussen! Ik ben gek op die trend! <3
  Het fotolijstje met veren heb ik ook, maar dan in het zwart!

 • Liane
  maart 19, 2015

  Super leuk!
  Vooral dat bloembol vaasje..
  Waar is die te koop?

  • Styled by Romy
   maart 19, 2015

   Dankjewel Liane! Dat staat in de tekst én onder de foto’s: Van Tiger. Liefs

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *