Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

SHOPLOG: Cute & Pastel Homedeco

23456Ananas kaarsjes: H&M Home – Bloembollenvaasje & sieradenhouder: Tiger – Feather lijstje & bloem: Action – Flamingo kussen: Loavies

Afgelopen maandag was ik met mijn beste vriendinnetje in de stad, en we besloten ook even te shoppen. Aangezien ik al zoveel kleding en accessoires heb, en mijn interieur echt een lente make-over nodig heeft, ging ik shoppen voor leuke home decoratie. En met succes! Bij Action kwam ik deze supermooie imitatiebloem tegen, en het fotolijstje met veren-afbeelding had ik een tijdje geleden al geshopt. Ook de gouden en witte ananas-kaarsjes shopte ik een weekje geleden al online bij H&M, ik ben helemaal verliefd op deze schatjes <3. Tiger heeft echt een súperleuke collectie op dit moment met allemaal pastelroze, mintgroene en lichtgele decoratie. Ik shopte het cute bloembollen-vaasje voor drie euro en de ringenhouder met konijntje voor maar twee euro. Het flamingo-kussen ligt al een tijdje op onze bank en kocht ik online bij Loavies. Ik ben echt helemaal weg van de tropische interieurtrend van nu, dus dit musthave kussen kocht ik dan ook meteen! Ik ben heel benieuwd naar jullie mening over mijn homedeco, en wens jullie een heerlijke woensdag!

Styled by Romy

8 gedachten over “SHOPLOG: Cute & Pastel Homedeco

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven