Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Sweet Sorbets

23456789Top: Smaranda Almasan – Rok, ring & laarsjes: H&M – Panty & tas: Primark – Oorbellen: Accessorize – Kettinkjes: Ysecream – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Costes Fashion, ModeMusthaves, ‘t Gasseltje, Pracht & Ysecream
Foto’s: Mauricio Plein

Het leuke aan mijn job als personal shopper en fashionblogger, is dat ik nieuwe collecties en nieuwe merken vaak als eerste zie. Afgelopen maandag was ik op bezoek bij Luxury 4 Life PR, waar prachtige merken als Ysecream, Smaranda Almasan, Black Bananas, Otazu, Oldschool Bags en Tutu Chic worden vertegenwoordigd. Lucky me, ik mocht wat leuke dingetjes uitkiezen voor in een outfitpost! In no time ging ik weer naar huis met prachtige sieraadjes van Ysecream en een handgemaakte designer top van Smaranda Almasan!

Lila is mijn nieuwe lievelingskleur voor komende lente, en deze top is ook nog eens heerlijk warm en comfortabel. Ook een nieuwe trend is de boothals die je hier ziet. Omdat deze prachtige top qua afstyling niet veel nodig heeft vanwege zijn geweldige materiaal en kleur, koos ik voor mijn metallic witte rokje van H&M. Ik heb gekozen voor wat grovere boots, om de outfit in evenwicht te houden. De kleur van de top is namelijk al zoet genoeg! Mijn outfitje style ik af met mijn favoriete Accessorize-oorbellen, een rij armbandjes, een lekker grote ring met marmer en pasteltinten en natuurlijk mijn layered kettinkjes van Ysecream. Ik ben dol op de layering trend! Wat vind jij van mijn look? Houd je ook zo van pasteltinten? Ik wens je een fijne vrijdag en alvast een heerlijk weekend!

Shop that Look!

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Sweet Sorbets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven