Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: 3 X Outfits met Fierce Fringes

Top & rok: Topshop – Heels: Charlotte Russe – Tas: French Connection – Oorbellen: Sole Society – Ringetjes: Accessorize – Oogschaduw: Benefit Cosmetics – Nagellakjes: OPI

2

Jasje: Finds – Top: New Look – Jeans: Topshop – Sneakers: H&M – Tas: Valentino – Kettinkje, ringetjes & armbandjes: Accessorize

3

Jurk: By Malene Birger – Pumps: BCBGeneration – Clutch, armbandjes & kettinkje: Accessorize

Elke maandag vertel ik over een nieuwe voorjaarstrend, en stel ik drie looks voor je samen die je meteen kunt dragen én shoppen. Vandaag ga ik het hebben over de franje-trend! Zoals je al op de internationale catwalks hebt kunnen zien, zijn fringes dit voorjaar een enorme trend. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik eerst nog heel sceptisch was over deze trend, franjes geven mij namelijk altijd de associatie met western en suède en daar houd ik beide niet zo van. Maar toen ik mijn favoriete modemeisje Olivia Palermo in een geweldige fringe skirt zag, was ik om.

In dit artikel laat ik je dus niet te standaard suède of leren fringe zien, die je meestal ziet op bijvoorbeeld jasjes, maar juist vrouwelijkere kledingstukken met een ander soort fringe. Want franjes kunnen ook op een andere manier worden gedragen dan festival inspired! De bovenste rok van Topshop bijvoorbeeld is voor mij echt een major want, en kun je makkelijk combineren met een rustigere top en minimalistische tas. Werk met een mix van verschillende neutrale tinten voor een rustige look. Je mag gerust meerdere fringe items in één outfit dragen, kijk maar naar de bovenste look! Zowel de schoenen als rok hebben franjes.

Een fringe jasje wordt rustiger met een basic wit T-shirt en een gescheurd spijkerbroekje met plain white sneakers! Of draag een chic cocktailjurkje met franjes (deze van By Malene Birger zou ik het liefste meteen naar mijn kast copy pasten) met nude pumps en subtiele sieraadjes. Ik hoop je met bovenstaande looks en tips geïnspireerd te hebben, ik ben in ieder geval helemaal om! Wat vind jij van de fringe trend, en draag je het zelf al? Ik wens je een hele fijne maandag!

Styled by Romy

4 gedachten over “INSPIRATIEPOST: 3 X Outfits met Fierce Fringes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven