Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Bruno Banani’s Absolute Woman Fragrance

234567

Gisterochtend werd er een superleuk pakketje bij mij bezorgd; een grote doos met daarop de tekst ‘#Girlcrush’. Na het enthousiast geopend te hebben van het pakketje, kwam Bruno Banani’s nieuwste geur ‘Absolute Woman’ tevoorschijn. Ik testte de geur, de douchegel en de bodylotion voor jullie!

Deze nieuwe geur van Bruno Banani laat zich het beste omschrijven als een mix tussen lief en stout. Dit parfum wil ons vrouwen dan ook omtoveren tot de ultieme #girlcrush! De Absolute Woman hoeft namelijk niet te kiezen tussen lief en stout, en kan in een paar seconden veranderen van vrolijke, grappige vrouw naar uitdagend en sensueel. Als ik kijk naar de flacon kan ik dit helemaal beamen! De flacon is geïnspireerd op Bruno Banani’s signature geur ‘Woman’, en heeft de look van een duivelshoorntje. Het flesje heeft een kleurencombinatie van sexy koraalrood en girly roze en valt met zijn scheve design meteen op tussen je andere parfumflesjes!

Dan de geur; een mix tussen verleidelijk, stout en lief. De basis is roze grapefruit, voor een fruitige geur, gecombineerd met pittige roze peperkorrels. Het brutale karakter van de geur wordt nog eens extra benadrukt door een finish van zoete amber en vanille. Ik vind de geur erg fijn, fris en jong. Ik heb hem dan ook zowel ‘s avonds als overdag gebruikt; hij is erg subtiel aanwezig. Klein minpuntje vind ik dat je de geur na een paar uurtjes niet meer opmerkt, maar dat is meer persoonlijke voorkeur.

De douchegel heeft een erg frisse en aangename geur, die je meteen lekker wakker maakt. Ik zou hem persoonlijk niet gebruiken vlak voor het slapen gaan. Daar is hij naar mijn mening te spicy voor. De geur geeft mij erg veel energie. De douchegel brengt erg fijn en makkelijk aan en spoelt net zo snel weer weg. Mijn huid ruikt na gebruik heerlijk, maar is niet bijzonder gehydrateerd. Voor hydratatie gebruikte ik meteen de bodylotion, een erg vloeibaar, wit smeersel. Makkelijk te doseren en smeert snel uit, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat meer uit naar een dikkere bodybutter. Wel laat de Absolute Woman-douchegel een aangenaam frisse geur achter op mijn huid.

Eindoordeel? Ik vind dit een erg fijne, frisse en jonge geur. Ook is hij heel zacht in je portemonnee; je hebt al een flacon Absolute Woman vanaf 19,99 voor 20ML. De bodylotion en douchegel kosten beide 9,95. Ook is er nog een deodorant-spray te koop voor 12,00. Je vindt Absolute Woman bij de parfumerie. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening, ren jij naar de winkel naar aanleiding van deze review, en wat is jouw ervaring met de geuren van Bruno Banani?

Deze geur heb ik opgestuurd gekregen, het gaat hier dus om een gesponsord artikel.

Be a #Girlcrush!

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven