Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Candy Crush

23456789Vest: Twinkeltje – Blouse & sneakers: H&M – Skinny: Unknown – Tas, oorbellen & ketting: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Ring: Forever 21 – Armcandy: My Jewellery, Costes Fashion, ModeMusthaves & Pracht /
Foto’s: Mauricio Plein /

Deze outfitpost is een samenwerking met Accessorize – De outfit die ik vandaag draag is me natuurlijk helemaal op het lijf geschreven, want: pasteltinten! Ik draag hier een comfortabel, roze vest van de webshop Twinkeltje, gecombineerd met een basic blouse en mijn favo skinny voor het voorjaar in pistachegroen. En ja: ook ík ben aan de witte sneakers! Deze scoorde ik bij H&M.

Maar dan de sieraden, want daar gaat het vandaag om! Op mijn social media konden jullie gisteren al zien dat ik flink ben verwend door Accessorize. Ik ontving gisteren een pakket met daarin prachtige items die ik persoonlijk heb geselecteerd uit hun Spring/Summer-collectie. Ik koos voor deze práchtige Céline-look a like tas in pastelroze. Hij heeft een perfect formaat en er past verrassend veel in! De handige schouderband is verstelbaar. Deze it-bag matcht perfect met mijn pastelroze ketting en bijpassende statement oorbellen in mijn favoriete snoepkleurtjes. De voorjaarscollectie van Accessorize is om je vingers bij af te likken! Ik ontving nog twee subtiele kettinkjes uit de speciale Z by Accessorize-lijn, een lijn met fijne sieraadjes die net even wat luxer zijn van materiaal. Deze kettinkjes show ik je later deze week in een look!

Wat vind jij van mijn outfit en natuurlijk de accessoires? Stay tuned, want er komt een hele leuke winactie aan met Accessorize!

Shop the Look!

Styled by Romy

5 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Candy Crush

  1. Hele leuke outfit! Ik vind dat pastelroze zo mooi. Heel erg fan van je tas, oorbellen en ook van je witte sneakers (die staan al lang op mijn verlanglijstje!).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven